Νεαρός διέρρευσε ερωτικό βίντεο με 15χρονη – Θέλει να δώσει τέλος στη ζωή της η ανήλικη

Το βίντεο έφτασε στα χέρια της μητέρας της

Must Read

Σε άθλια ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται ένα 15χρονο κορίτσι στα Τρίκαλα που διαπομπεύτηκε από έναν 20χρονο τον οποίο εμπιστεύτηκε.

Ο νεαρός διέρρευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης βίντεο στο οποίο συνευρίσκεται ερωτικά με το κορίτσι και παρά τις εκκλήσεις της να το διαγράψει, εκείνος συνέχισε να το διανέμει.

Οι γονείς του κοριτσιού, όπως καταγγέλλει η ίδια η μητέρα μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Ζυγός FM 100» απευθύνθηκαν στις αστυνομικές αρχές, ωστόσο δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι, καθώς δεν είχαν στην κατοχή τους το βίντεο.

Τελικά, το βιντεοσκοπημένο υλικό που είχε στόχο την δολοφονία χαρακτήρος της ανήλικης, έφτασε τελικά στα χέρια της μητέρας της, η οποία πλέον κινείται νομικά έχοντας αποδείξεις.

Η μητέρα αναφέρει μάλιστα ότι προσπάθησε να πείσει τον 20χρονο να σταματήσει τις φριχτές του πράξεις, ωστόσο εκείνος της απάντησε με ύβρεις και απαξίωση.

https://soundcloud.com/trikala-voice/15a?utm_source=clipboard&utm_campaign=wtshare&utm_medium=widget&utm_content=https%253A%252F%252Fsoundcloud.com%252Ftrikala-voice%252F15a

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This