Η απαγωγέας της μικρής Μαρκέλλας πριν βιάσει τη μάνα της είχε παρενοχλήσει σεξουαλικά τον αδερφό της

Σοκάρουν τα νέα στοιχεία της δικογραφίας - Ξεσπά η θεία της Μαρκέλλας

Must Read

Δεν μπορεί να χωρέσει ο νους τη νοσηρότητα της 34χρονης Ειρήνης Μούρθου που είχε απαγάγει και κακοποιήσει σεξουαλικά την μικρή Μαρκέλλα, στη Θεσσαλονίκη.

Μόλις χθες, δόθηκε στη δημοσιότητα απόσπασμα από την κατάθεση της μητέρας της στις Αρχές, η οποία κατήγγειλε ότι είχε πέσει θύμα βιασμού από την ίδια της την κόρη, γεγονός που δεν άντεχε ούτε να ξεστομίσει.

Παρενόχλησε ακόμα και τον αδερφό της!

Σήμερα, ήρθε στο φως νέο απόσπασμα της δικογραφίας, στο οποίο η μητέρα της 34χρονης περιγράφει ότι η κατηγορούμενη είχε  παρενοχλήσει σεξουαλικά και τον μικρότερο αδελφό της:

«Τον Νοέμβριο του 2019, κατά την παραμονή μου στο σπίτι της κόρης μου, μου είπε ότι όταν ήταν μικρή, είχε παρενοχλήσει σεξουαλικά και τον αδελφό της, ο οποίος ήταν 4,5 χρόνια νεότερός της. Στην ερώτησή μου πώς έγινε αυτό, μου είπε ότι ήταν αρκετά μικροί και τον εξανάγκασε να (…) στο κρεβάτι της» κατέθεσε η μητέρα της δράστριας.

Οι περιγραφές της μητέρας της που βίωσε τον χειρότερο εφιάλτη από το ίδιο της το παιδί «κόβουν» την ανάσα: «Μου έπιασε τα χέρια και με έριξε στο κρεβάτι. Μου έλεγε τρελά πράγματα, ότι με αγαπάει πολύ και θα μου το δείξει με αυτόν τον τρόπο. Μου κρατούσε τα χέρια και με πίεζε με πάρα πολλή δύναμη, ενώ εγώ προσπαθούσα να αντισταθώ. Θυμάμαι να με εγκαταλείπουν οι δυνάμεις μου και τότε με βίασε… (…) Αντιδρούσα και με χτυπούσε με τα χέρια, πράγμα που διήρκησε για πολλή ώρα» περιέγραψε στις αρχές.

Δεν ήταν η μοναδική φορά ωστόσο που η άτυχη μητέρα της ήρθε αντιμέτωπη με την κόρη – «τέρας», καθώς όπως περιέγραψε, είχε προσπαθήσει να την βιάσει ξανά: «Είπα ένα παραμύθι στην εγγονή μου και αποκοιμήθηκε. Αποκοιμήθηκα κι εγώ μαζί της. Η κόρη μου, ήρθε αργότερα μέσα στη νύχτα και με τραβούσε να σηκωθώ. Για να μην ξυπνήσει η μικρή, έφυγα από το δωμάτιο και την ακολούθησα. Με χτύπησε και ξαναπροσπάθησε να με βιάσει αλλά δεν τα κατάφερε. Την χτυπούσα και αντιστεκόμουν. Την επόμενη ημέρα δεν άντεξα και άλλο και κάλεσα το 100. Στους αστυνομικούς δεν είπα τίποτα για τον βιασμό μου, είπα μόνο ότι με χτύπησε» περιέγραψε η μητέρα.

Ξεσπά η θεία της Μαρκέλλας

Την ίδια ώρα, οι συγγενείς του 10χρονου κοριτσιού που έπεσε θύμα της αρρωστημένης δράσης της Μούρθου, περιμένουν με αγωνία να ξεκινήσει η δίκη όπου η 34χρονη και ο 42χρονος φερόμενος συνεργός θα καθίσουν στο εδώλιο για την υπόθεση αρπαγής και κακοποίησης της μικρής Μαρκέλλας.

«To μίσος που νιώθω γι αυτούς τους ανθρώπους έχει ξεπεράσει τα όρια του. Μιλάμε πλέον για κύκλωμα, δεν μιλάμε για μία 34χρονη που είχε κάποιες ιδιαιτερότητες και προτιμήσεις και στράφηκε προς το παιδί. Ο χρόνος σίγουρα κυλά πολύ αργά για μας, αλλά θέλω να πιστεύω ότι θα βγούμε νικητές και όλα αυτά θα ξεχαστούν σύντομα», δήλωσε η θεία της 10χρονης Μαρκέλλας, μιλώντας στην εκπομπή Live -News.

Η Μαρκέλλα και ο μικρός αδερφός της παραμένει μέχρι και σήμερα σε ίδρυμα υπό την παρακολούθηση και την στήριξη ψυχολόγων.

https://vimeo.com/651676360

Δείτε επίσης: Ανατριχίλα! Την ίδια της την μητέρα είχε βιάσει η Ειρήνη Μούρθου που κακοποίησε την μικρή Μαρκέλλα

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η Μαρία Αντωνά δείχνει τα πόδια της και πόσο σακατεύτηκε όσο ήταν μέσα στο Survivor

H δημοσιογράφος και σύντροφος του Άρη Σοϊλέδη, Μαρία Αντωνά, βγήκε από το Survivor πριν από περίπου 10 ημέρες αφού έμεινε...

More Articles Like This