Ανατριχίλα! Την ίδια της την μητέρα είχε βιάσει η Ειρήνη Μούρθου που κακοποίησε την μικρή Μαρκέλλα

«Με βίασε κολπικά με δονητή - Ντρεπόμουν να το πω στους αστυνομικούς» - Φρίκη με όσα περιέγραψε η μητέρα της

Must Read

Αποκαλύψεις που προκαλούν αποτροπιασμό και οργή έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την 34χρονη Ειρήνη Μούρθου η ο οποία είχε απαγάγει και κακοποιήσει την 10χρονη Μαρκέλλα, αφού της χορήγησε ναρκωτικές ουσίες.

Δύο μέρες πριν καθίσει στο εδώλιο η γυναίκα που με τις φρικιαστικές της πράξεις σόκαρε το πανελλήνιο, αποκαλύπτεται ότι η δράστρια είχε βιάσει την ίδια της την μητέρα, αφού πρώτα την ξυλοκόπησε.

Σύμφωνα με το protothema.gr, τα νέα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, προκύπτουν από την δικογραφία και την κατάθεση της ίδιας της μητέρας της 34χρονης η οποία κάνει λόγο για διεστραμμένη προσωπικότητα με προβληματική συμπεριφορά.

Η μητέρα της δράστριας η οποία είχε καταγγείλει στην αστυνομία την κόρη της προκαλεί φρίκη στην κατάθεσή της. Τα όσα περιγράφει, αποκαλύπτουν μια νοσηρή και επικίνδυνη προσωπικότητα: «Θυμάμαι να με εγκαταλείπουν οι δυνάμεις μου και τότε με βίασε κολπικά με δονητή» ανέφερε στους αστυνομικούς και εξιστόρησε την φρίκη που έζησε:

«Μου ζήτησε να της τρίψω τα γεννητικά όργανα»

«Μου είπε να κάνω μπάνιο το παιδί της. Δέχθηκα, δεν βγήκε από το μπάνιο, είπε ότι θα κάτσει να βλέπει. Μου είπε να ξεντυθώ να μπω κι εγώ για μπάνιο μαζί της, να της κάνω εγώ μπάνιο, να της τρίψω τα γεννητικά όργανα κατά τη διάρκεια του μπάνιου και μετά να μου το κάνει αυτή. Φυσικά αντέδρασα και αρνήθηκα. Εκείνη μου επιτέθηκε, μου τραβούσε τα ρούχα να με ξεντύσει με το ζόρι. Μετά από αυτό έφυγε και γύρισε στο σπίτι με άλλη γυναίκα» περιέγραψε και πρόσθεσε:

«Είπα στην κόρη της ένα παραμύθι και αποκοιμήθηκε. Αποκοιμήθηκα κι εγώ δίπλα της. Ήρθε αργότερα μέσα στη νύχτα και με τραβούσε να σηκωθώ. Για μην ξυπνήσει το παιδί έφυγα από το δωμάτιο και την ακολούθησα. Με χτύπησε και ξαναπροσπάθησε να με βιάσει καθώς την χτυπούσα κι εγώ και αντιστεκόμουν. Την επόμενη μέρα το μεσημέρι δεν άντεξα άλλο και κάλεσα το 100. Στους αστυνομικούς που ήρθαν δεν είπα τίποτα για τον βιασμό μου. Ντρεπόμουν να πω ότι με βίασε η κόρη μου» ανέφερε η μητέρα της 34χρονης η οποία συμπλήρωσε ότι η κόρη της δύο χρόνια μετά τον χωρισμό της, της είπε ότι δεν θέλει πια το παιδί της, ενώ ταυτόχρονα είχε συνάψει σχέση με έναν άντρα ο οποίος την συντηρούσε οικονομικά.

Για την απαγωγή του μικρού κοριτσιού, η ίδια ανέφερε: «Για την υπόθεση της Μαρκέλλας δεν είχα καμία πληροφορία, δεν είχα επικοινωνία με την κόρη μου αυτό το χρονικό διάστημα όμως σαν από μητρικό ένστικτο όταν είδα την εξαφάνιση του παιδιού στην τηλεόραση, το μυαλό μου πήγε σε εκείνη».

Η κατάθεση του πρώην συζύγου της

Την ίδια στιγμή, στην κατάθεσή του, ο πρώην σύζυγός της Ειρήνης Μούρθου, υποστήριξε ότι η 34χρονη διατηρούσε σχέσεις με έναν εύπορο άντρα γύρω στα 40. Ο ίδιος κατέθεσε ότι η Μούρθου ήθελε να δώσει το παιδί της σε ίδρυμα, ενώ παραδέχεται ότι έκαναν χρήση «περιστασιακή χρήση ναρκωτικών». Μάλιστα, ο ίδιος ανέφερε ότι η τότε συζυγός του, του ζητούσε να συμμετέχει στις ερωτικές τους επαφές και ένα τρίτο άτομο, άλλοτε άντρας και άλλοτε γυναίκα.  «Τον Ιανουάριο του 2020 πρώην γείτονας με καλεί και μου λέει ότι εμφανίζεται με χρήματα, γουναρικά και άνεση και ότι στο σπίτι μπαίνει ένας φαλακρός, ηλικίας 40-45 ετών με στυλάκι γυμναστηρίου που οδηγούσε τζιπάκι» δήλωσε ενώ μίλησε και για την ημέρα που είδε την πεθερά του σε άθλια ψυχολογική κατάσταση, επιβεβαιώνοντας την κακοποιητική συμπεριφορά της.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Πούτιν γιόρτασε τη νίκη του σε μια κατάμεστη Κόκκινη Πλατεία μιλώντας για μια «Νέα Ρωσία»

Ο εορτασμός της συμπλήρωσης δέκα χρόνων από την προσάρτηση της Κριμαίας από τη Ρωσία, ήταν η καλύτερη αφορμή για...

More Articles Like This