«Δεν τον σκότωσα εγώ, το έκανε εκείνη. Μου είπε να πω ότι με βίαζε» – Κόρη εναντίον μάνας στο δικαστήριο

Κατηγορούνται για την άγρια δολοφονία του 49χρονου εν διαστάσει συζύγου και πατέρα.

Must Read

Ρίχνοντας τις ευθύνες στη μητέρα της, η 19χρονη που κατηγορείται μαζί με την 46χρονη μητέρα της για την άγρια δολοφονία του πατέρα της τον Ιούνιο του 2020 στον Εύοσμο της Θεσσαλονίκης, υποστήριξε πως δεν σκότωσε τον 49χρονο οδηγό ταξί και πως η μάνα της την έβαλε να πει ότι την βίαζε.

Όπως είχε ανασκευάσει και στη συμπληρωματική της απολογία, έτσι και σήμερα, η 19χρονη κόρη του θύματος υπέδειξε ως δολοφόνο μητέρα της, κατά την έναρξη της δίκης στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης. «Δεν τον σκότωσα εγώ, το έκανε εκείνη. Μου είπε να πω ότι με βίαζε» είπε η νεαρή κατηγορούμενη.

Από την πλευρά της, η συγκατηγορούμενη μητέρα της κατά την τοποθέτησή της αποδέχθηκε την εμπλοκή της στο έγκλημα ως απλή συνεργός, ισχυριζόμενη ότι η κόρη της ήταν εκείνη που επέφερε τις αλλεπάλληλες θανατηφόρες μαχαιριές στον εν διαστάσει σύζυγό της.

«Ξύπνησε ταραγμένη, μου είπε δεν αντέχω άλλο, ο πατέρας με βιάζει. Μου είπε “εάν είσαι μάνα, είσαι μαζί μου”. Πριν καταλάβω τι έγινε και σε κατάσταση σοκ, έφυγε από το κρεβάτι όπου κοιμόμασταν μαζί και πήγε στο δωμάτιο όπου κοιμόταν ο θανών. Την ακολούθησα από πίσω. Έπιασα τα χέρια του, αυτή ήταν η συμμετοχή μου», τόνισε η 46χρονη.

Θυμίζουμε πως μάνα και κόρη κατηγορούνται για ανθρωποκτονία με δόλο από κοινού και πως το ανώτατο όριο των 18 μηνών της προσωρινής τους κράτησης εκπνέει σε επτά μέρες. Κρατούνται όλο αυτό το διάστημα η μεν 46χρονη στις Γυναικείες Φυλακές Κορυδαλλού, η δε 19χρονη στις Γυναικείες Φυλακές Ελαιώνα Θηβών.

Σύμφωνα με το παραπεμπτικό βούλευμα του αρμόδιου Δικαστικού Συμβουλίου, ο 49χρονος οδηγός ταξί βρέθηκε από τον γιο του, κατακρεουργημένος πάνω στο κρεβάτι του δωματίου του.

Βάσει των ευρημάτων του ιατροδικαστική έφερε 17 θανατηφόρα τραύματα από μαχαίρι στον λαιμό και άλλα τέσσερα στο πρόσωπα, ενώ ο θάνατός του ήταν ακαριαίος.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This