Ανατροπή! Δεν σκότωσε η πεθερά την 55χρονη στο ζαχαροπλαστείο, αλλά ο… άντρας της!

Οι αρχές εντόπισαν και συνέλαβαν τον εν διαστάσει σύζυγό της

Must Read

Ανατράπηκαν τα δεδομένα για την υπόθεση δολοφονίας της 55χρονης γυναίκας στη Νέα Μάδυτο Θεσσαλονίκης, η οποία έπεσε νεκρή από σφαίρες την ώρα που έβγαινε από ζαχαροπλαστείο, το πρωί της Δευτέρας.

Αν και οι πρώτες πληροφορίες των αρχών ανέφεραν ότι η δράστις της επίθεσης ήταν η πεθερά της άτυχης γυναίκας, σύμφωνα με τα νεότερα δεδομένα, εκείνος που πυροβόλησε και σκότωσε την 55χρονη Αλεξάνδρα Φουντούνα, ήταν ο εν διαστάσει σύζυγός της. 

Ο πρώην άντρας της ο οποίος ζούσε στα Τρίκαλα, ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να βρει την 55χρονη και να την εκτελέσει επειδή τόλμησε να του ζητήσει διαζύγιο. Ο δράστης φορούσε παλτό και ρούχα τα οποία παραπλάνησαν τους αυτόπτες μάρτυρες, με αποτέλεσμα να θεωρηθεί ότι η μητέρα του ήταν εκείνη που έκανε το αποτρόπαιο έγκλημα.

«Πρωινές ώρες (13-12-2021), σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην περιοχή της Νέας Μαδύτου, γυναίκα έβαλε με κυνηγετικό όπλο σε βάρος 55χρονης ημεδαπής, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό της» ανέφερε μεταξύ άλλων η επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας.

Ωστόσο μετά από ενδελεχή έρευνα των αρχών, διαπιστώθηκε ο πραγματικός δολοφόνος και τελικά συνελήφθη από άντρες της ΕΛ.ΑΣ.

Πρόκειται για την 17η γυναικοκτονία στη χώρα μας για το 2021.

Όπως δήλωσε ο αδελφός της άτυχης γυναίκας, Γιώργος Φουντούνας, η 55χρονη δεχόταν απειλές από τον σύζυγό της, ακόμα και μαχαίρι:

«Η αδελφή μου είχε τρία παιδιά. Είχε χωρίσει από τον άντρα της πριν από λίγο καιρό και πήρε άλλον. Με τον πρώην σύζυγό της είχε πολλά προβλήματα. Ερχόταν και την απειλούσε συνέχεια, αλλά φωνάζαμε τους αστυνομικούς, τον έπιαναν και τον τιμωρούσαν. Με μαχαίρια ερχόταν εδώ και της φώναζε, αλλά εμείς τον παραδίδαμε στην Αστυνομία» είπε.

«Η θεία μου είχε φτιάξει μια νέα ζωή τα τελευταία χρόνια στη Χαλκιδική και ζούσε ήσυχα, όπως ήθελε» δήλωσε ο ανιψιός του θύματος Παρασκευάς Φουντούνας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This