Πήλιο: Του ζήτησε βοήθεια γιατί έχασε τον δρόμο και εκείνος την βίασε!

Ο φερόμενος ως δράστης αναζητείται!

Must Read

Έρευνες για τον εντοπισμό και την σύλληψη ενός 66χρονου άνδρα, ο οποίος φέρεται να βίασε μια 32χρονη γυναίκα που του ζήτησε βοήθεια καθώς είχε χαθεί, διεξάγουν οι αστυνομικές αρχές του Νότιου Πηλίου.

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε η γυναίκα, όλα ξεκίνησαν το βράδυ του Σαββάτου, όταν μαζί με τον δράστη βρέθηκαν σε κέντρο διασκέδασης. Όμως, η ίδια έφυγε με το αυτοκίνητό της για να επιστρέψει στο σπίτι της. Λίγη ώρα αργότερα, όπως ισχυρίζεται, η ίδια έχασε το δρόμο και κάλεσε τηλεφωνικά τον 66χρονο, ο οποίος πήγε και τη βρήκε με το αυτοκίνητο του για να την βοηθήσει. 

μεθύσι 14χρονη

Τότε, όπως, καταγγέλλει, ο άνδρας ασέλγησε σε βάρος της και τη βίασε με τα δάχτυλά του. Αμέσως αστυνομικοί του Α.Τ. Νοτίου Πηλίου, ξεκίνησαν να αναζητούν τον 66χρονο, ενώ η γυναίκα εξετάστηκε και από γιατρό.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This