Και άλλος παιδεραστής στις παρυφές της εξουσίας!

Κολλητός συμβούλου του πρωθυπουργού. Εν γνώσει της αρμόδιας υπουργού σε κρατικές θέσεις!

Must Read

Νέα υπόθεση παιδεραστίας τύπου Γεωργιάδη συνταράσσει το Μέγαρο Μαξίμου και την κυβέρνηση Μητσοτάκη, μόλις λίγους μήνες μετά την προφυλάκιση του πρώην καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου Δημήτρη Λιγνάδη τον οποίο «κάλυπτε» η αρμόδια υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη, παρά τις καταγγελίες για βιασμούς και συνευρέσεις με ανηλίκους.

Πρόκειται για καθηγητή πανεπιστημίου διορισμένο σε κρατικές θέσεις ο οποίος φέρεται ως κολλητός του πρώην βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Νίκου Γεωργιάδη, ο οποίος, επίσης, είχε εμπλακεί σε υπόθεση σεξουαλικής εκμετάλλευσης ανηλίκων στη Μολδαβία.
Ο καθηγητής πανεπιστημίου φαίνεται να «τρελαίνεται» για ανήλικα αγόρια, σύμφωνα με την εφημερίδα «Μπαμ».

Εναντίον του έχει σχηματιστεί δικογραφία για υπόθεση τοκογλυφίας, ενώ φέρεται αναμεμειγμένος και σε κύκλωμα παιδεραστίας. Για την υπόθεση έχουν υποβληθεί καταθέσεις στην Εισαγγελία Αθηνών, ενώ υπάρχουν και επιστολές-καταγγελίες σε βάρος του στο Μέγαρο Μαξίμου και τον Άρειο Πάγο.

Η υπόθεση έχει πολιτική χροιά λόγω της προκλητικής κάλυψης του.
Είναι διορισμένος σε κρατικές θέσεις, ενώ φέρεται να έχει ομολογήσει ότι έχει πληρώσει ανήλικους ερωτικούς παρτενέρ ακόμα και στη Ρουμανία…

Μεταξύ άλλων φέρεται να έχει πληρώσει μέχρι και 14χρονο παιδί για να συνευρεθεί ερωτικά μαζί του!

Οι σε βάρος του καταγγελίες και εκκρεμότητες με τη Δικαιοσύνη είναι γνωστές, επίσης, στην αρμόδια υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως και στον Πρύτανη του πανεπιστημίου όπου διδάσκει ο εν λόγω καθηγητής.

Σύμφωνα με τις ίδιες καταγγελίες, είναι φίλος του καταδικασμένου πρώην βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας και συμβούλου του Κυριάκου Μητσοτάκη, Νίκου Γεωργιάδη, ο οποίος είχε συλληφθεί από τις αρχές της Μολδαβίας για παρόμοιες πράξεις παιδεραστίας.

Τον Φεβρουάριο του 2019 καταδικάστηκε σε 28 μήνες με αναστολή για ασέλγεια κατά ανηλίκου άνω των 15 ετών έναντι αμοιβής κατ΄ εξακολούθηση και κατά συρροή. Η ποινική δίωξη σε βάρος του έληξε λόγω παραγραφής στο Εφετείο τον Δεκέμβριο του 2019.
Η νέα υπόθεση παιδεραστίας δημιουργεί εύλογα ερωτήματα, αν ο συγκεκριμένος καθηγητής είναι όντως φίλος του πρώην βουλευτή και συμβούλου του Κ. Μητσοτάκη, Νίκου Γεωργιάδη και για ποιο λόγο η αρμόδια υπουργός Παιδείας τον κρατάει στη θέση του, αν και εκκρεμούν σε βάρος του οι βαρύτατες καταγγελίες.

Υπενθυμίζεται πως ανάλογη… σιωπή είχε δείξει και η αρμόδια υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη για την υπόθεση του σκηνοθέτη-ηθοποιού Δημήτρη Λιγνάδη, τον οποίο διατηρούσε επί εβδομάδες Καλλιτεχνικό Διευθυντή στο Εθνικό Θέατρο, αν και «βοούσαν» οι καταγγελίες σε βάρος του για βιασμούς και συνευρέσεις με ανήλικους…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This