Στο «Παίδων» τα αγοράκια που έκαναν σεξ μεταξύ τους με εντολή εργαζόμενων του ιδρύματος

Οργή και αποτροπιασμός με την αρρωστημένη δράση των εργαζομένων του ιδρύματος

Must Read

«Πάγωσε» η κοινή γνώμη με τις ανατριχιαστικές καταγγελίες για την δράση εργαζομένων σε ορφανοτροφείο. Όπως αποκάλυψε η Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Δόμνα Μιχαηλίδου, έφτασε στα χέρια της μια επιστολή εργαζόμενης η οποία αποφάσισε να βάλει «τέλος» στην αρρωστημένη δράση των υπαλλήλων οι οποίοι κακοποιούσαν τα ανήλικα παιδιά και τα παρακολουθούσαν ενώ προέβαιναν σε ερωτικές πράξεις.

Τα αγοράκια ηλικίας 7 έως 11 ετών που σύμφωνα με την καταγγελία είχαν σεξουαλικές σχέσεις μεταξύ τους, κατ’ εντολή των εργαζομένων του ιδρύματος οι οποίοι… τα παρακολουθούσαν, μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο «Παίδων» συνοδεία αστυνομικών.

Τα αγοράκια θα υποβληθούν στις απαραίτητες εξετάσεις για να διαπιστωθεί εάν έχουν υποστεί σεξουαλική κακοποίηση, ενώ παιδοψυχίατροι θα προσπαθήσουν να τα προσεγγίσουν με ειδικές τεχνικές προκειμένου να αντλήσουν πληροφορίες για όσα συνέβαιναν πίσω από τις πόρτες του ιδρύματος. 

Την καταγγελία για την φρικιαστική δράση των εργαζομένων έκανε μια γυναίκα η οποία εργάζεται στο ίδρυμα πάνω από 15 χρόνια. Στην επιστολή της περιέγραψε όσα είδε με τα μάτια της, ενώ αποκαλύπτει ότι γυναίκες εργαζόμενες έβαζαν τα παιδιά να κάνουν σεξ και τα παρακολουθούσαν.

Σε βάρος του ορφανοτροφείου που βρίσκεται στην Αττική εκκρεμεί ήδη μια έρευνα, μετά από μηνυτήρια αναφορά, καθώς το ίδρυμα φιλοξενούσε περισσότερα παιδιά από όσα δήλωνε στις Αρχές.

Σημειώνεται ότι έχει ήδη «παγώσει» κρατική  χρηματοδότηση προς το ορφανοτροφείο και το επόμενο διάστημα αναμένεται η υπόθεση να φτάσει στη δικαιοσύνη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This