Εισαγγελική έρευνα σε ορφανοτροφείο των Αθηνών μετά από καταγγελίες για σεξουαλικές κακοποιήσεις παιδιών!

Η επώνυμη επιστολή που εστάλη στην Δόμνα Μιχαηλίδου προκαλεί ανατριχίλα!

Must Read

Γροθιά στο στομάχι προκαλούν τα όσα αποκάλυψε η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Δόμνα Μιχαηλίδου, για υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών μέσα σε κλειστή δομή προστασίας στην Αττική.

Όπως είπε η ίδια, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου, όλα ξεκίνησαν όταν έλαβε μια επιστολή επώνυμη για παιδική κακοποίηση μέσα στην εν λόγω δομή.

δόμνα

«Τρεις συγκεκριμένοι άνθρωποι που σχετίζονται με αυτή τη δομή μίλησαν για κακοποίηση και βία κατά των παιδιών, για σεξουαλικές σχέσεις μεταξύ παιδιών, παρουσία των εργαζομένων, και για άλλες συμπεριφορές που είχαν αυτόν τον αποτρόπαιο χαρακτήρα. Το πρώτο που έκανα είναι ότι πήγα ξανά στην Εισαγγελία, κατέθεσα μηνυτήρια αναφορά στην αντιεισαγγελέα Παιδικής Προστασίας και αμέσως μετά πάγωσα τη χρηματοδότηση για τη δομή αυτή και οργάνωσα μαζί με την Εθνική Αρχή Διαφάνειας έλεγχο» τόνισε η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων και πρόσθεσε:

«Ο έλεγχος ξεκινά από τη δομή αυτή αλλά τους επόμενους μήνες – Ιανουάριο και Φεβρουάριο- θα επεκταθεί σε όλη τη χώρα. Θα οργώσουμε με ελέγχους όλη τη χώρα, έτσι ώστε οι ειδικοί να εξετάσουν τους πάντες, παιδί-παιδί».

https://youtu.be/JADxHFl6USI

Η κ. Μιχαηλίδου σημείωσε ότι οι επιτόπιοι έλεγχοι ξεκίνησαν και τέσσερα παιδιά για τα οποία υπήρχε συγκεκριμένη καταγγελία απομακρύνθηκαν από τη δομή για να εξεταστούν από τους ειδικούς στο νοσοκομείο Παίδων. «Εξετάστηκαν τα παιδιά αυτά, εξετάστηκαν και όλα τα υπόλοιπα από τους ειδικούς, το κλιμάκιο της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας εξέτασε τα διοικητικά, υπάρχει σε εξέλιξη η έρευνα από την εισαγγελία και παράλληλα έχει παγώσει και η χρηματοδότηση» κατέληξε η υφυπουργός Εργασίας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This