Συγκλονίζει ο παππούς του δολοφονημένου 7χρονου στην Κυψέλη: «Να πάρω τα οστά του εγγονού μου να τα θάψω»

«Να μην φτάσει όταν πεθάνει να την βάλουν μέσα σε μια εργαλειοθήκη» είπε για την κόρη του που αδιαφόρησε και συγκάλυψε την δολοφονία του παιδιού της

Must Read

Αδυνατεί να συλλάβει ανθρώπου νους την φρίκη που έζησε ο 7χρονος στην Κυψέλη μέχρι τη μέρα που τον δολοφόνησε ο εραστής της μητέρας του και μάλιστα με την ίδια να είναι συνεργός στο έγκλημά του.

Διαβάστε ακόμη: Έγκλημα στην Κυψέλη: «Θέλω να τον σκοτώσω», ξεσπά ο βιολογικός πατέρας του 7χρονου Ανδρέα

Για την δολοφονία του παιδιού, που συγκλόνισε όλη την Ελλάδα, μίλησε ο παππούς του, ο οποίος δεν είχε καμία σχέση με την κόρη του. Δήλωσε μάλιστα ότι θέλει να πάρει τα οστά του εγγονού του για να τα θάψει.

«Λυπάμαι για το παιδάκι… Λυπάμαι για το αγγελούδι. Όταν ήταν έξι μηνών εγώ ήμουν ναυτικός. Έξι μηνών το πήρε η μητέρα του και έφυγε. Δεν γνώριζα τίποτα, ούτε που μένουν. Εγώ έχω μεγαλώσει στον Πειραιά και τα τελευταία χρόνια τελείως συμπτωματικά έχω έρθει εδώ στην περιοχή. Δεν γνώριζα ούτε που μένει, ούτε με ποιον ζει ούτε τι έχει κάνει στη ζωή της η κοπέλα. Την είχε πάρει η μητέρα της και είχαν φύγει. Αυτό που έμαθα με συγκλόνισε… Συγκλονίστηκα… Πήρα τηλέφωνο στην Ασφάλεια και όταν τελειώσει η διαδικασία τους είπα να με ενημερώσουν για να έρθω να πάρω τα κοκαλάκια του σε μία εκκλησία. Για να ησυχάσει και η ψυχούλα του», ανέφερε ο παππούς του δολοφονημένου παιδιού.

Και συνεχίζοντας δήλωσε: «Είναι καταδικαστέα η πράξη της. Πριν φτάσουν σε αυτό το σημείο θα έπρεπε να τον είχε καταγγείλει από την εποχή που κακοποιούσε τα παιδιά. Την κατηγορώ που δεν είχε καταγγείλει την κακοποίηση των παιδιών όχι για τον θάνατο του παιδιού».

Όταν ρωτήθηκε τι θα ήθελε να πει στην κόρη του, η απάντησή του ήταν: «Να μην φτάσει όταν πεθάνει να την βάλουν μέσα σε μια εργαλειοθήκη». Ενώ χαρακτήρισε ευτυχές το γεγονός ότι το κοριτσάκι, το μεγαλύτερο παιδί της κόρης του, βρίσκεται σε ανάδοχη οικογένεια και κατάφερε να γλιτώσει.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This