Ανατριχίλα προκαλεί η ανάρτηση του πυγμάχου πριν πυροβολήσει την πρώην του και αυτοκτονήσει

O πυγμάχος Λεοντής Βορριάς άνοιξε πυρ κατά της πρώην συντρόφου του και μετά έδωσε τέλος στη ζωή του - Τραυματίστηκε μια από τις δύο κόρες της

Must Read

Σοκ προκάλεσε η είδηση ότι ένας πυγμάχος πυροβόλησε την πρώην σύντροφό του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε στρέφοντας την κάνη στον εαυτό του, το βράδυ της Τετάρτης στη Θεσσαλονίκη.

Πρόκειται για τον γνωστό πυγμάχο στον κύκλο του, Λεοντή Βορριά ο οποίος εισέβαλλε στην καφετέρια που βρισκόταν η 39χρονη  πρώην σύντροφός του, στην οδό Παπάφη και πυροβόλησε την γυναίκα η οποία βρισκόταν εκεί με τα παιδιά της. Ο δράστης στη συνέχεια, έδωσε τέλος στη ζωή του.

Ο πυγμάχος μπούκαρε στο μαγαζί χωρίς να καταλάβει κανένας ότι κρατούσε όπλο. Μόλις την είδε άνοιξε πυρ, με αποτέλεσμα να τραυματίσει την ίδια αλλά και μια από τις κόρες της.

Την ίδια ώρα, προκαλεί ανατριχίλα η ανάρτηση που είχε κάνει ο ίδιος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης λίγο προτού θέσει σε εφαρμογή το σχέδιό του. «Όλο και πιο κοντά στον τελευταίο αγώνα. Το μόνο πράγμα που δεν φοβήθηκα ποτέ μου είναι τον θάνατο. Δεν ξέρω εσείς τι κάνετε» έγραψε ο Λεοντής Βορριάς λίγη ώρα προτού πραγματοποιήσει την επίθεση.

Η ανάρτηση της 39χρονης

Στον λογαριασμό της η 39χρονη Βίκυ είχε γράψει λίγη ώρα πριν δεχτεί τα πυρά του αυτόχειρα πρώην συντρόφου της: «Μάθε πως να περνάς καλά χωρίς ποτό. Να μιλάς χωρίς κινητό. Να ονειρεύεσαι χωρίς ναρκωτικά, Να χαμογελάς χωρίς να βγάζεις σέλφι και να αγαπάς ανιδιοτελώς».

Το ζευγάρι το οποίο διατηρούσε δεσμό στο παρελθόν, είχε χωρίσει με καυγάδες και φασαρίες, ενώ η 39χρονη είχε καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα εναντίον.

https://www.youtube.com/watch?v=IS_FPBlX-H4

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο παρέλαβε την 29χρονη σε κρίσιμη κατάσταση. Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε και η κόρη της, η οποία φέρεται να είναι ελαφρά τραυματισμένη.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο αυτόχειρας απειλούσε την 39χρονη πριν προχωρήσει τελικά στην πράξη του.

https://www.youtube.com/watch?v=lUUMaTy9HcU

https://www.youtube.com/watch?v=k2UtyUmJRAg

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This