Συνελήφθη για τον θάνατο της Τζωρτζίνας η Ρούλα Πισπιρίγκου – Έφτασε στη ΓΑΔΑ

Βγαίνουν από το αρχείο οι δικογραφίες για τη Μαλένα και την Ίριδα

Must Read

Στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών έφτασε πριν λίγη ώρα η μητέρα των τριών κοριτσιών από την Πάτρα που πέθαναν με ανεξήγητο τρόπο, μέσα σε 2,5 χρόνια.

Σε βάρος της Ρούλας Πισπιρίγκου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για ανθρωποκτονία από πρόθεση, το οποίο αφορά τον θάνατο της πρωτότοκης κόρης της Τζωρτζίνας.

Η Πισπιρίγκου συνοδευμένη από αστυνομικούς της Ασφάλειας έφτασε στην ΓΑΔΑ, ενώ η  προσαγωγή της έγινε από παράπλευρη είσοδο του κτιρίου και όχι από την κεντρική είσοδο.

Βρέθηκε κεταμίνη στον οργανισμό της 9χρονης

Όπως έγινε γνωστό νωρίτερα, οι επιστήμονες του Τμήματος Φαρμακολογίας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης εντόπισαν στις τοξικολογικές εξετάσεις που πραγματοποιήθηκαν στην 9χρονη, την ισχυρή αναισθητική ουσία κεταμίνη, η οποία σύμφωνα με τους γιατρούς δεν υπήρχε στην φαρμακευτική αγωγή που λάμβανε το παιδί.

Η δικογραφία διαβιβάστηκε στην Εισαγγελία η οποία στη συνέχεια άσκησε δίωξη σε βάρος της μητέρας. Σύμφωνα με πηγές, στη δικογραφία περιέχονται συγκλονιστικές καταθέσεις γιατρών της 9χρονης, η οποίοι διαβεβαιώνουν ότι ουδέποτε χορηγήθηκε στην 9χρονη η συγκεκριμένη ουσία και ότι η κατάσταση της υγείας της δεν προέβλεπε να της χορηγηθεί το συγκεκριμένο αναισθητικό.

Σημειώνεται ότι θα συγχωνευτεί η δικογραφία για τα άλλα δύο παιδιά, την Μαλένα και την Ίριδα.

Σε ανακοίνωσή της η ΕΛ.ΑΣ. αναφέρει: «Από την Διεύθυνση Ασφαλείας Αττικής συνελήφθη πριν από λίγο δυνάμει εντάλματος, 33χρονη ημεδαπή για την υπόθεση ανθρωποκτονίας της 9χρονης κόρης της».

Θεοδωρικάκος: «Η υπόθεση ασφαλώς συγκλονίζει το πανελλήνιο»

Σε ανάρτησή του ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος στα social media μετά από τις εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας. Χαρακτηριστικά έγραψε:

«Στην πρωτοφανή υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών από την Πάτρα η ΕΛ.ΑΣ. κινήθηκε με επαγγελματισμό, μεθοδικότητα και αποτελεσματικότητα, σε πλήρη συνεργασία με τις εισαγγελικές αρχές. Η υπόθεση ασφαλώς συγκλονίζει το πανελλήνιο. Από εδώ και πέρα τον λόγο έχει η δικαιοσύνη»

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This