Ρούλα Πισπιρίγκου: Οι προσπάθειες να μιλήσει με τον Μάνο Δασκαλάκη από τη ΓΑΔΑ – «Πείτε του να βγάλει την φραγή»

Εκπλήσσεται από την στάση του Μάνου

Must Read

Αντίστροφα κυλάει ο χρόνος για την Ρούλα Πισπιρίγκου, καθώς στις 12:00 θα βρεθεί ενώπιον της ανακρίτριας για την απολογία της σχετικά με τις κατηγορίες που τις αποδίδονται για την δολοφονία από πρόθεση σε βάρος της 9χρονης κόρης της.

Την ίδια ώρα, ο σύζυγός της, Μάνος Δασκαλάκης, έχει πάρει αποστάσεις από την κατηγορούμενη, κάτι που η ίδια φαίνεται πως δεν περίμενε. 

«Εκπλήσσεται από συμπεριφορές που δεν περίμενε»

Ο δικηγόρος της 33χρονης Όθωνας Παπαδόπουλος σε δηλώσεις του τόνισε ότι: «Είναι σε κατάσταση ταραχής, είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, εκπλήσσεται από συμπεριφορές ανθρώπων που δεν περίμενε. Εννοούμε τον πρώην σύζυγο για τον οποίο διατύπωσε την άποψη της να υποβάλει αίτημα για τη λύση του γάμου της μαζί του, ωστόσο έχει συγκεντρώσει τις δυνάμεις της για να ανταπεξέλθει στην επίπονη διαδικασία και να μπορέσει να υπερασπιστεί τον εαυτό της, όπως έχει δικαίωμα».

Σύμφωνα με το DEBATER η 33χρονη κατηγορούμενη έως τα ξημερώματα του Σαββάτου προσπαθούσε να επικοινωνήσει μέσα από τη ΓΑΔΑ, όπου παραμένει κρατούμενη, με τον άνδρα της, με τον οποίο είναι σε διάσταση από το 2019. Η Ρούλα Πισπιρίγκου ζητούσε μάλιστα να μεταφέρουν στον Μάνο Δασκαλάκη να βγάλει τη φραγή κλήσεων που έχει στο κινητό του, για να απαντήσει σε αριθμούς που τον καλούν με απόκρυψη.

Διαβάστε ακόμη:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This