Ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ διαψεύδει τους ισχυρισμούς της Ρούλας Πισπιρίγκου περί κεταμίνης

«Δεν επιτρέπουμε σε κανέναν να συκοφαντεί τους συναδέλφους με ψευδέστατους ισχυρισμούς»

Must Read

Στην πολυαναμενόμενη αυριανή απολογία της, η Ρούλα Πισπιρίγκου αναμένεται, μεταξύ άλλων, να ισχυριστεί πως η κεταμίνη, η ουσία, δηλαδή, που ανιχνεύτηκε στην Τζωρτζίνα και φέρεται να ήταν εκείνη που οδήγησε στον θάνατό της, υπήρχε ήδη στο νοσοκομείο όπου εκείνη νοσηλευόταν.

Ως εκ τούτου, όπως δήλωσε ένας εκ των δικηγόρων της, η 33χρονη δεν θα αποδεχτεί καμία από τις κατηγορίες που τής αποδίδονται, επιρρίπτοντας ευθύνες στους θεράποντες ιατρούς της Τζωρτζίνας για την θάνατό της, παρουσιάζοντάς τους ως τους αποκλειστικά υπεύθυνους για τη χορήγηση των φαρμάκων που λάμβανε η κόρη της. Ωστόσο, σε σημερινή δήλωσή του, ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος, σπεύδει να διαψεύδει τους ισχυρισμούς της κατηγορούμενης για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της, τονίζοντας πως στην κλινική του «Αγλαΐα Κυριακού», όπου πέθανε Τζωρτζίνα, δεν υπήρχε κεταμίνη.

Αναλυτικά η δήλωσή του προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ:

«Ο κάθε κατηγορούμενος έχει το δικαίωμα να χρησιμοποιήσει την όποια υπερασπιστική γραμμή, για να ελαφρύνει τη θέση του. Αρκεί να μην ξεπερνάει τα όρια και να προσπαθεί να βρει εξιλαστήρια θύματα, συναδέλφους.

ΕΛΕΟΣ!!!!! Οι δικηγόροι της κατηγορουμένης μητέρας προσπαθούν τώρα να φορτώσουν το τραγικό θάνατο της Τζωρτζίνας στο προσωπικό του νοσοκομείου ΑΓΛΑΐΑ ΚΥΡΙΑΚΟΥ. Χορήγησαν στο παιδί κεταμίνη από λάθος λένε. Το ακούσαμε και αυτό σε αυτή την συγκλονιστική ιστορία.

Δεν επιτρέπουμε σε κανέναν να συκοφαντεί τους συναδέλφους με ψευδέστατους ισχυρισμούς.

Η κεταμίνη είναι φάρμακο που χρησιμοποιείται κυρίως για την πρόκληση και τη διατήρηση της αναισθησίας.

Στο Νοσοκομείο ΑΓΛΑΐΑ ΚΥΡΙΑΚΟΥ (όπως και σε όλα τα νοσοκομεία) χρησιμοποιείται μόνο από το χειρουργείο και τη ΜΕΘ που είναι και τα μοναδικά τμήματα που δικαιούνται να παραλάβουν το συγκεκριμένο φάρμακο πάντα κατόπιν ιατρικής οδηγίας και υπό εποπτεία και επιτήρηση, όσον αφορά την ποσότητα προμήθειας καθώς και την δοσολογία και την κατανάλωση του φαρμάκου, στον ασθενή που πρέπει να του χορηγηθεί, όπως συμβαίνει με όλα τα κατασταλτικά φάρμακα.

Η ΤΖΩΡΤΖΙΝΑ πέθανε σε κλινική του ΑΓΛΑΐΑ ΚΥΡΙΑΚΟΥ που δεν υπήρχε κεταμίνη».

  • Δείτε σχετικό ρεπορτάζ:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This