Ρούλα Πισπιρίγκου: Μάρτυρας για τη νέα της ταυτότητα ήταν πρόσωπο από το γραφείο τελετών

Ερωτήματα για την μάρτυρα της ταυτότητας

Must Read

Η Ρούλα Πισπιρίγκου η οποία κατηγορείται πως χορήγησε κεταμίνη στην κόρη της, που τελικά επέφερε τον θάνατό της, ισχυρίζεται πως δεν βγήκε καθόλου από το νοσοκομείο κατά τη νοσηλεία της Τζωρτζίνας. Αποδεικνύεται όμως, πως λίγες ημέρες πριν τον θάνατο της 9χρονης, η 33χρονη εξέδωσε νέα ταυτότητα, γεγονός που σημάνει πως τουλάχιστον για μια φορά βγήκε εκτός νοσοκομείου. 

Η έκδοση της νέας ταυτότητας έγινε στις 18 Ιανουαρίου, σύμφωνα με την εκπομπή “Super Κατερίνα”. Εκείνες τις μέρες, η Τζωρτζίνα βρισκόταν στο νοσοκομείο, ενώ ερωτήματα προκύπτουν σχετικά με τον μάρτυρα για την νέα ταυτότητα της κατηγορούμενης, αφού φαίνεται πως πρόκειται για πρόσωπο του γραφείου τελετών που ανέλαβε τις κηδείες των τριών παιδιών αλλά και της σπιτονοικοκυράς. 

Ο  συνδικαλιστής αστυνομικός Σταύρος Μπαλάσκας χαρακτήρισε περίεργη την αλλαγή ταυτότητας την συγκεκριμένη χρονική στιγμή, ωστόσο δεν μπορεί να ξέρει το λόγο.

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This