Ρούλα Πισπιρίγκου: Λύγισε για πρώτη φορά! Με κλάματα και θεατρινισμούς αντιμετώπισε την απόφαση της προφυλάκισής της

Ξεκίνησε η μεταγωγή της στον Κορυδαλλό - Έτοιμος ειδικός χώρος για να είναι απομονωμένη η 33χρονη και να προαυλίζεται μόνη της

Must Read

Στις φυλακές Κορυδαλλού οδηγείται αυτή την ώρα η Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία κατηγορείται για την ανθρωποκτονία της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας. Η 33χρονη κρίθηκε προφυλακιστέα με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα, και πέρασε το βράδυ στη ΓΑΔΑ, όπου και κρατούνταν τις τελευταίες ημέρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μόλις της ανακοίνωσαν ότι προφυλακίζεται έβαλε τα κλάματα. Εντύπωση προκάλεσε ότι για πρώτη φορά δείχνει ένα τέτοιο πρόσωπο, καθώς μέχρι σήμερα δεν είχε λυγίσει ούτε μία φορά. Σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί σε μία ειδικά διαμορφωμένη πτέρυγα, και συγκεκριμένα στην 6η πτέρυγα των Ανδρικών φυλακών Κορυδαλλού. Εκεί θα παραμείνει απομονωμένη στο κελί της, ενώ θα προαυλίζεται μόνη της λόγω του ότι υπάρχει ο φόβος κάποιας επίθεσης από τις συγκρατούμενες της.

Ανακρίτρια και Εισαγγελέας συναποφάσισαν μετά το τέλος της απολογητικής διαδικασίας ότι η γυναίκα είναι επικίνδυνη για τη διάπραξη νέων αδικημάτων και πρέπει να κρατηθεί προσωρινά.

Αρνείται τα πάντα

Η Ρούλα Πισπιρίγκου στο απολογητικό υπόμνημα που κατέθεσε ενώπιον της 18ης ανακρίτριας ακολούθησε τη γραμμή της πλήρους άρνησης των κατηγοριών για την ανθρωποκτονία της 9χρονης Τζωρτζίνας. Η 33χρονη κατηγορούμενη αρνείται στο σύνολό της την κατηγορία όπως αναφέρει χαρακτηριστικά αναφέροντας ότι ουδέποτε επιδίωξε, επιθύμησε ή προκάλεσε το θάνατο της 9χρονης κόρης της.

«Καμιά μητέρα δεν μπορεί να κάνει κακό στο ίδιο της το παιδί. Η Τζωρτζίνα ήταν το πρώτο μου παιδί και αποτελούσε την μεγάλη μου αδυναμία. Ο θάνατος της, που ακολούθησε τα τραγικά περιστατικά που είχαν λάβει χώρα σε βάρος των δύο άλλων παιδιών τα οποία είχαν νωρίτερα χάσει τη ζωή τους από άλλες αιτίες, ήρθε ως τελειωτικό χτύπημα για μένα, ενώ αποτελούσε και το τελειωτικό χτύπημα σε βάρος της οικογένειας μου, η ενότητα της οποίας άρχισε μετά από τα ανωτέρω τραγικά γεγονότα να κλυδωνίζεται μέχρι σημείου να έχει σήμερα σχεδόν διαλυθεί οριστικά» δήλωσε η 33χρονη.

«Δεν θα το παραδεχτεί ποτέ!» ανέφερε με νόημα ο κ. Παπαδόπουλος, ο ένας εκ των συνηγόρων υπεράσπισης της Ρούλας Πισπιρίγκου, τονίζοντας: «Αρνείται τα πάντα. Δεν πρόκειται ποτέ. όπως δηλώνει, να δεχτεί ότι αφαίρεσε την ζωή των παιδιών της».

Διαβάστε ακόμα:

Στη φυλακή η Ρούλα Πισπιρίγκου!

Κατερινόπουλος για Δασκαλάκη: «Αυτός πρέπει να δώσει εξηγήσεις. Όλα τα άλλα είναι βαράτε με κι ας κλαίω»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This