Στη φυλακή η Ρούλα Πισπιρίγκου!

Κρίθηκε προφυλακιστέα η 33χρονη που κατηγορείται για την δολοφονία του παιδιού της

Must Read

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε η 33χρονη Ρούλα Πισπιρίγκου η οποία κατηγορείται για την δολοφονία της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας.

Παρά την προσπάθειά της να πείσει ότι είναι μια πονεμένη μητέρα που θρηνεί τα παιδιά της, η 33χρονη μετά την απολογία της, κρίθηκε προφυλακιστέα με σύμφωνη γνώμη της ανακρίτριας και του εισαγγελέα.

Η ίδια από πλευράς της αρνείται τις κατηγορίες και επιρρίπτει στους γιατρούς τις ευθύνες για την χορήγηση κεταμίνης στο παιδί μέσα στο νοσοκομείο.
Την δική της εκδοχή για τους θανάτους των παιδιών της έδωσε σήμερα στην ανακρίτρια η Ρούλα Πισπιρίγκου, σε μια απολογία που κράτησε σχεδόν 5 ώρες.

Προσπάθησε να πείσει την ανακρίτρια ότι είναι μια πονεμένη μητέρα

Η 33χρονη δέχτηκε σωρεία ερωτήσεων από την ανακρίτρια, ενώ σύμφωνα με δικαστικές πηγές, υπήρξαν στιγμές που «λύγισε», παρά το γεγονός ότι μέχρι τώρα δεν την έχουμε δει να εκφράζει το παραμικρό συναίσθημα πόνου για τον χαμό των παιδιών της.

Η ανακρίτρια την ρώτησε για την πρόβλεψη που είχε κάνει στους γιατρούς στις 28 Ιανουαρίου όταν υποστήριξε μια ημέρα πριν πεθάνει η 9χρονη κόρη της ότι «αυτά τα επεισόδια που είδατε δεν είναι τίποτα, το μεγάλο επεισόδιο δεν το έχει κάνει ακόμα».

Η κατηγορούμενη φέρεται να απάντησε ότι με αυτόν τον τρόπο προσπάθησε να επιστήσει την προσοχή των γιατρών γιατί γνώριζε από προηγούμενα επεισόδια ότι η 9χρονη έκανε «τρία επεισόδια με ταχυκαρδίες και μία βραδυκαρδία».

Η Ρούλα κλήθηκε να απαντήσει για τις επίμονες ερωτήσεις που έκανε για το αν υπήρχαν κάμερες στο δωμάτιο του νοσοκομείου, και η ίδια φέρεται να απάντησε ότι είχε σημειωθεί ένα περιστατικό κλοπής και ήθελε να βεβαιωθεί ότι προστατεύονται τα προσωπικά της αντικείμενα.

Μάλιστα όταν ρωτήθηκε γιατί ζήτησε μονόκλινο δωμάτιο, η ίδια υποστήριξε ότι αυτό δεν σημαίνει κάτι γιατί θα της παραχωρούσαν ούτως ή άλλως το συγκεκριμένο δωμάτιο, εξαιτίας του ότι η Τζωρτζίνα ήταν τετραπληγική.

Η 33χρονη σε όσες αναφορές έκανε για τον σύζυγό της Μάνο Δασκαλάκη και την σχέση τους από την αρχή του δεσμού τους μέχρι και την ημέρα που πέθανε η πρωτότοκη κόρη τους, δεν άφησε καμία αιχμή σε βάρος του.

Σε μια προσπάθεια να δικαιολογήσει την ψυχρή στάση της η οποία έχει προκαλέσει ερωτηματικά, η ίδια έδειξε ότι λυγίζει αναφέροντας: «Είμαι μητέρα που έχει χάσει τρία παιδιά και είμαι ένα βήμα πριν τη φυλακή».

Όταν η ίδια ρωτήθηκε για τα άλλα δύο κοριτσάκια της, τη Μαλένα και την Ίριδα, η Πισπιρίγκου επικαλέστηκε τα πορίσματα των ιατροδικαστών, τα οποία δεν έδειξαν εγκληματική ενέργεια. Τότε, η Ρούλα υποστήριξε όταν αν ήταν ένοχη δεν θα είχε επιδιώξει να γίνει έρευνα από τη Δικαιοσύνη, υποβάλλοντας μήνυση για τον θάνατο της 3,5 ετών Μαλένας.

Απάντηση από τον διοικητή του Παίδων

Απάντηση στους ισχυρισμούς της Ρούλας Πισπιρίγκου για ιατρικό λάθος που επέφερε θάνατο στο παιδί, έδωσε με ανακοίνωσή του ο διοικητής των νοσοκομείων Παίδων, Μανώλης Παπασάββας.

Σε δήλωσή του ο κ. Παπασάββας διευκρίνισε: «Ουδέποτε χορηγήθηκε από τους γιατρούς μας η ουσία κεταμίνη στην Τζωρτζίνα. Οι γιατροί μας δεν είχαν καμία σχέση, καθώς δεν χορήγησαν την ουσία σε οποιαδήποτε μορφή».

Αποκάλυψη: Αναζητούσε στο διαδίκτυο «ουσίες που σκοτώνουν»

Διαδικτυακές αναζητήσεις που θα αποτελέσουν αποδεικτικά στοιχεία για την ενοχή της Ρούλας Πισπιρίγκου, η οποία κατηγορείται για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας, βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Οι άνδρες του Τμήματος Ανθρωποκτονιών θα κάνουν «φύλλο και φτερό» τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και τα κινητά τηλέφωνα της 33χρονης μητέρας τις επόμενες ημέρες, ωστόσο μέσω προσωρινής άρσης απορρήτου και όπως φαίνεται έχουν βρει πολύ σημαντικό υλικό.

Σύμφωνα με την εκπομπή Live News και τον Βασίλη Λαμπρόπουλο, η 33χρονη κατηγορούμενη αναζητούσε στη Google «ουσίες που σκοτώνουν».

Αυτά τα στοιχεία προκύπτουν από άρση απορρήτου για αναζητήσεις στο διαδίκτυο, χωρίς ωστόσο να είναι γνωστό ακόμα από ποιες συσκευές έχει γίνει η αναζήτηση, ούτε και ποιο ήταν το χρονικό διάστημα που έγιναν. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ανάμεσα στις ουσίες που αναζήτησε η μητέρα και ανακάλυψε ότι επιφέρουν τον θάνατο, είναι και η ουσία κεταμίνη που βρέθηκε στον οργανισμό της 9χρονης.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This