Δήμητρα Πισπιρίγκου: «Eγώ κακοποιούσα τη Τζωρτζίνα;»

Τι απάντησε για τις κατηγορίες στο διαδίκτυο, για την κεταμίνη και τη σπιτονοικοκυρά

Must Read

Την ένθερμη στήριξη στην αδερφή της που κατηγορείται για τη δολοφονία της πρωτότοκης κόρης της Τζωρτζίνα, εκφράζει η θεία των νεκρών παιδιών Δήμητρα Πισπιρίγκου.

Η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου υποστηρίζει ότι η 9χρονη πέθανε από ιατρικό λάθος και ότι η 33χρονη δεν θα έκανε ποτέ κακό στα παιδιά της. Η ίδια έδωσε απαντήσεις μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», αναφορικά με την καταγγελία που έγινε γνωστή για κακοποίηση της Τζωρτζίνας, για τη στάση του Μάνου Δασκαλάκη αλλά και για την μυστήρια υπόθεση με τον θάνατο της σπιτονοικοκυράς που έχει μπει στο κάδρο των ερευνών. 

Σε απάντησή της για την 69χρονη γυναίκα που είχε παραχωρήσει το σπίτι της στην οικογένεια, η Δήμητρα Πισπιρίγκου δήλωσε: «Εγώ γνωρίζω από συζητήσεις με τη Ρούλα και τον Μάνο, η γυναίκα ήταν άκληρη. Δεν είχε κανέναν συγγενή, ούτε ανίψια, ούτε ξαδέρφια. Δεν προκύπτει από πουθενά αυτό. Και μια κολλητή της φίλη που επικοινωνούσε με τα παιδιά, το ίδιο είχε πει. Δεν είχε κανέναν. Είχε ορίσει πληρεξούσιο τον Μάνο για όλες τις συναλλαγές της. Τα πάντα. Υπάρχει πληρεξούσιο το οποίο το έχω στην κατοχή μου αυτή τη στιγμή, που ορίζει τον Μάνο. Πάνε να κατηγορήσουν τον Μάνο για ένα ακίνητο, αλλά αυτό δεν υπάρχει αυτό. Είμαι σίγουρη».

Μάλιστα για το ενδεχόμενο να υπήρχε περίπτωση να γράψει το σπίτι της σε κάποιον από τους δύο, απάντησε: «Από ό,τι γνωρίζω είχε εκφράσει μια σκέψη, στις αρχές, για την Τζωρτζίνα. Επειδή δεν είχε κανέναν στον κόσμο να το έδινε στην Τζωρτζίνα. Αυτό δεν έγινε, γιατί και τα παιδιά δεν τα ενδιέφερε. Δεν πήγαν να φάνε την περιουσία και το σπίτι κανενός. Δεν είναι τέτοια παιδιά». 

Μιλώντας για τον Μάνο Δασκαλάκη και το ενδεχόμενο η αδερφή της να έκανε κακό στα παιδιά για να τον φέρει πίσω, η Δήμητρα Πισπιρίγκου ανέφερε: «Σε καμία περίπτωση δεν περίμενα να αλλάξει, γιατί μέχρι την τελευταία στιγμή που είχαμε επικοινωνία έλεγε τα ίδια και σε εμένα. Δεν το γνωρίζω αν έχει κάτι να φοβάται. Το γνωρίζει ο ίδιος. Όταν ένα ζευγάρι χωρίζει, το μέσο επικοινωνίας είναι τα παιδιά. Αν ήθελε να φέρνει τον Μάνο πίσω, θα κρατούσε τα παιδιά όσο περισσότερο μπορούσε. Δεν θα έκανε κακό στα παιδιά για να φέρει τον Μάνο πίσω. Η ίδια ήταν αντίθετη με το να γυρίζει ο Μάνος πίσω. Δεν τον καλούσε η ίδια. Ο άνθρωπος μπορεί να μην ήθελε να συνεχίσουν».

«Ιατρικό λάθος η κεταμίνη»

Σε ερώτηση για το ποιος μπορεί να χορήγησε την κεταμίνη στο παιδί, η αδερφή της Ρούλας έκανε λόγο για ιατρικό λάθος: «Ψάχνουμε την πραγματική αλήθεια. Μέχρι στιγμής με τα στοιχεία που έχουμε συγκεντρώσει και εμείς, δεν προκύπτει από πουθενά ότι η Ρούλα έχει κάνει κακό στην Τζωρτζίνα. Πρέπει να βρεθεί η αλήθεια για τα παιδιά. Τα παιδιά μας ενδιαφέρουν πρώτα από όλα και μετά η αθώωση της Ρούλας. Έχω διαβάσει τη δικογραφία, αυτό που προκύπτει είναι άλλα πράγματα. Πρώτα μας ενδιαφέρουν τα παιδιά και μετά η αθώωση της Ρούλας. Δεν έχω καμία αίσθηση, δεν μπορώ να σκεφτώ ότι κάποιος είχε λόγο να δολοφονήσει την Τζωρτζίνα ένα παιδί αγαπητό σε όλο τον κόσμο. Η ουσία ίσως χορηγήθηκε από κάποιο λάθος».

«Εγώ κακοποιούσα την Τζωρτζίνα;»

Όταν ρωτήθηκε για την καταγγελία που αφορά την κακοποίηση της Τζωρτζίνας αλλά και τα σχόλια που υπάρχουν στο διαδίκτυο για το όνομά της, η Δήμητρα Πισπιρίγκου απάντησε ότι η ίδια δεν θα την πείραζε ποτέ: «Εγώ κακοποιούσα την Τζωρτζίνα; Για να ξεκαθαρίζουμε τα πράγματα, η Τζωρτζίνα ήταν το πρώτο μου ανιψάκι. Το παιδί που με έκανε θεία. Με έκανε να δω πως μεγαλώνει ένα παιδί. Ήταν κομμάτι του εαυτού μου η Τζωρτζίνα, δεν θα την πείραζα ποτέ. Σαν γονείς κι ο Μάνος και η Τζωρτζίνα μπορεί να την είχαν μαλώσει, εγώ ήμουν αντίθετη και έλεγα αφήστε το παιδί. Όπως όλοι οι φυσιολογικοί γονείς έβαζαν τα όριά τους κι εγώ τα έβγαζα».

Η ίδια ρωτήθηκε και για την αποκάλυψη μάρτυρα ότι η Ρούλα αναζητούσε κάποιον να κάνει κακό στον σύζυγό της: «Δεν θα ήθελα να απαντήσω σε αυτό, χρησιμοποιήθηκε αλλιώς. Δεν θέλω να κατηγορήσω κανέναν δημόσια. Το τι γινόταν στο σπίτι τους, το ξέρουν οι ίδιοι. Όχι δεν το γνωρίζω εγώ. Για τον συγκεκριμένο άνθρωπο ξέρω για ένα ραντεβού. Στο δεύτερο που ισχυρίζεται εγώ δούλευα. Στο πρώτο ραντεβού που ήμουν μπροστά, μας προσέγγισε ο ίδιος για άλλο λόγο, μας διηγήθηκε δικές του ιστορίες. Δεν είπαμε τίποτα για κανέναν Μάνο. Μιλούσε για δικά του βιώματα, από γνωστούς. Δεν ξέρω τι λέει ο κύριος αυτός. Αν έχει όντως στοιχεία να τα καταθέσει. Εγώ είμαι ανοικτή σε όλα τα ενδεχόμενα».

«Στηρίζουμε και πιστεύουμε τη Ρούλα»

Η αδερφή της 33 κατηγορούμενης δήλωσε ότι η οικογένειά της πιστεύει τη Ρούλα και θα μείνει στο πλευρό της, κάνοντας μάλιστα τη δική της έρευνα: «Στηρίζουμε και πιστεύουμε τη Ρούλα. Θα την πιστεύουμε και θα τη στηρίζουμε ως το τέλος. Τη Ρούλα τη γνωρίζουμε, ξέρουμε τι άνθρωπος είναι. Εγώ θα είμαι δίπλα της και θα τη στηρίξω όποια κι αν είναι η απόφαση. Αυτά τα γνωρίζουν οι δικηγόροι. Ως εκτίμηση το είπα κι εγώ. Δεν ξέρω πως ο Μάνος το είπε αυτό που είπε. Εγώ με δική μου έρευνα έχω άλλα στοιχεία» είπε μεταξύ άλλων.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This