Ρούλα Πισπιρίγκου: Το πρώτο της βράδυ στο VIP κελί και οι… απαιτήσεις!

Η εμμονή της 33χρονης για την «εικόνα» της

Must Read

Πέρασε την πρώτη της νύχτα στις φυλακές Κορυδαλλού η 33χρονη η οποία κατηγορείται για τη δολοφονία της κόρης της. Σε μία ειδικά διαμορφωμένη πτέρυγα κρατείται η Ρούλα Πισπιρίγκου υπό αυστηρή επιτήρηση.

Η απάθεια και οι απαιτήσεις

Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες, η 33χρονη έχει ζητήσει και αναμένεται να λάβει τηλεόραση προκειμένου να παρακολουθεί τις εξελίξεις. Παράλληλα, έχει ζητήσει να καπνίζει, κάτι που θα γίνεται με την παρουσία φύλακα, ο οποίος θα της κρατά τον αναπτήρα, διότι δεν επιτρέπεται στη ίδια να τον έχει στην κατοχή της για λόγους ασφαλείας.

Οι κινήσεις του Μάνου Δασκαλάκη

Ενώπιον της ανακρίτριας που χειρίζεται την υπόθεση θανάτου της πρωτότοκης κόρης του, Τζωρτζίνας, θα βρεθεί μετά το μεσημέρι ο Μάνος Δασκαλάκης, με σκοπό να δηλώσει παράσταση πολιτικής αγωγής. Ο πατέρας της 9χρονης θα προσέλθει στο ανακριτικό γραφείο συνοδευόμενος από τον συνήγορό του Δημήτρη Καράμπελα, προκειμένου να δηλώσει παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας που αποδίδεται στη σύζυγό του, Ρούλα Πισπιρίγκου, ως παθών από την αξιόποινη πράξη της 33χρονης.

Την ίδια ώρα, ραγδαίες αναμένονται οι εξελίξεις στην υπόθεση θανάτου των τριών παιδιών από την Πάτρα. Αξιωματούχοι της ΕΛ.ΑΣ. αναμένουν το πόρισμα της επιτροπής που έχει βάλει στο μικροσκόπιο την ιατροδικαστική έκθεση της Μαλένας. Μάλιστα, αναμένεται και η κατάθεση από την ιατροδικαστή Αγγελική Τζιόλα για τα αίτια θανάτου της Ίριδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από την έρευνα των αστυνομικών στο σπίτι της κατηγορουμένης, στην Πάτρα, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 8 κινητά τηλέφωνα τα οποία μπαίνουν πλέον στο «μικροσκόπιο» για να ανακτηθούν τα δεδομένα τους, ακόμη κι αν δεν λειτουργούν πλέον, προκειμένου να αναζητηθούν τα μηνύματα και τηλεφωνικές επικοινωνίες της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Διαβάστε ακόμα:

Νέα αποκάλυψη για Ρούλα Πισπιρίγκου: Αυτό το στοιχείο την οδηγεί εκτός… φυλακής!

Το… πάρτι που είπε η Ρούλα, η νεκροψία της Ίριδας και το νέο μυστήριο με τη σπιτονοικοκυρά

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This