Πάτρα: Πληροφορίες για άμεση προσαγωγή και σύλληψη ενός ακόμη ατόμου για τον θάνατο των τριών παιδιών

Στο μικροσκόπιο των Αρχών περισσότερα πρόσωπα

Must Read

Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι έρευνες για την υπόθεση θανάτου των τριών παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη στην Πάτρα.

Η εφημερίδα «Πελοπόννησος» κάνει λόγο για ραγδαίες εξελίξεις τις επόμενες ώρες, ενώ  αναφέρει πως ένα άτομο από το στενό περιβάλλον αναμένεται να προσαχθεί στο «Ανθρωποκτονιών» της Αθήνας και ενδεχομένως μετά την κατάθεσή του να γίνει και σύλληψη.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, δε θα είναι η τελευταία σύλληψη για την υπόθεση. Στην εφημερίδα αναφέρεται πως πρόκειται για ανθρώπους που με κάποιους τρόπους βοήθησαν ή είχαν εμπλοκή στην πράξη.

Στα δικαστήρια ο Ρουγκάλας

Υπενθυμίζεται πως η οικογένεια Πισπιρίγκου – Δασκαλάκη κατέθεσε μήνυση προς τον υποστράτηγο εν αποστρατεία της ΕΛΑΣ Χρήστο Ρουγκάλα, ο οποίος σήμερα βρίσκεται στον Πταισματοδίκη Πάτρας. Πριν λίγο καιρό ο κύριος Ρουγκάλας υπέδειξε δημόσια την κατηγορούμενη, Ρούλα Πισπιρίγκου, ως την υπεύθυνη για τον θάνατο των παιδιών της.

Σε ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook αναφέρει: «Φεύγω για το γραφείο της Πταισματοδίκη, όπου σε λίγη ώρα θα πρέπει να δώσω κάποιες εξηγήσεις σε όσα έχω αναφέρει, αφού είχε υποβληθεί έγκληση σε βάρος μου. Έχω ήσυχη τη συνείδησή μου και αναμένω όπως κι εσείς άλλωστε τη συνέχεια που προβλέπεται να ναι συγκλονιστική».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This