Δολοφονία Καρολάιν: Ανέκφραστος αλλά… μετανιωμένος ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος

«Να σαπίσει στη φυλακή» λέει ο εκπαιδευτής του καθ΄ομολογίαν δολοφόνου

Must Read

Ιδιαίτερα αποκαλυπτική για τη σχέση του ζευγαριού αναμένεται να είναι και σήμερα στην κατάθεσή της, η σύμβουλος ψυχικής υγείας, Ελένη Μυλωνοπούλου.

Η πολύκροτη δίκη για τη δολοφονία της άτυχης 20χρονης, Καρολάιν συνεχίζεται με την κ. Μυλωνοπούλου να μιλά για τα σοβαρά προβλήματα του ζευγαριού αλλά και για όσα διαδραματίστηκαν στο πρώτο ραντεβού που είχε με την 20χρονη και τον πιλότο. Ενώ ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος μιλούσε για κατάθλιψη λοχείας, η Καρολάιν -όταν εκείνος βγήκε από το δωμάτιο- ζήτησε βοήθεια για να χωρίσει από τον άνδρα της.

Όπως αποκάλυψε στην ψυχολόγο η Καρολάιν, ένιωθε ότι, ο 33χρονος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος την είχε εγκλωβίσει, ενώ φέρεται, να της είπε πως: «Είμαι ερωτευμένη με το πρόσωπο και το παραμύθι, αλλά σιχαίνομαι τον άνθρωπο».

Η δίκη ξεκίνησε με την κατάθεση έξι μαρτύρων, μεταξύ των οποίων τρεις αστυνομικοί, οι οποίοι είχαν πάει στο σπίτι του ζεύγους, στα Γλυκά Νερά, μετά το τηλεφώνημα το Μπάμπη Αναγνωστόπουλου στη Άμεση Δράση, περί δήθεν ληστείας στο σπίτι. Και οι δύο αστυνομικοί Κλεάνθης Αντωνόπουλος και Χρήστος Βαρδίκος, χαρακτήρισαν το Μπάμπη Αναγνωστόπουλο «τέρας ψυχραιμίας». Κατέθεσαν επίσης η ιατροδικαστής, που είχε σπεύσει στο σπίτι μετά τη δολοφονία, η γειτόνισσα και φίλη του ζεύγους και μια παιδική φίλη της Καρολάιν από την Αλόννησο.

«Μετάνιωσε» λέει ο δικηγόρος του 

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος αποδέχεται την πράξη του, ότι δολοφόνησε την γυναίκα του Καρολάιν, και έχει μετανιώσει, είπε ο δικηγόρος του Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης. Όπως είπε, «ως συνήγοροι πρέπει να αναδείξουμε τα γεγονότα» και ο δικαστής θα αποφασίσει αν προκύπτει έγκλημα εν βρασμώ ψυχικής ορμής. Σημείωσε, επίσης, ότι με το πέρασμα του χρόνου ήρθε και η συνειδητοποίηση της πράξης.

Εξηγώντας τι σημαίνει ότι το έγκλημα τελέστηκε εν βρασμώ, ο κ. Παπαϊωαννίδης είπε ότι μετράνε τα γεγονότα εκείνης της ημέρας ή και της προηγούμενης. Σκοπός του εντολέα του είναι να δείξει ότι δεν το είχε προσχεδιάσει και ότι δεν είχε κίνητρο. Μάλιστα, ανέφερε ότι ο ισχυρισμός πως υπήρχε προσχεδιασμός δεν ισχύει απόλυτα, καθώς αποδείχθηκε ότι η Καρολάιν εκείνη τη στιγμή είχε ανεβασμένους παλμούς, άρα υπήρχε κίνηση. Υπενθυμίζεται ότι τα στοιχεία έδειχναν πως η Καρολάιν κοιμόταν την στιγμή που ο κατηγορούμενος την σκότωσε.

Σοκάρει ο διάλογος με τη γειτόνισσα

Συγκλονιστικός ήταν ο διάλογος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου με τη γειτόνισσά του, Αγγελική Γερολυμάτου, στην οποία υπέβαλλε ερωτήσεις, με τις οποίες προσπάθησε να εμφανίσει στο δικαστήριο προφίλ ενός πολύ φιλόζωου και φιλόστοργου ανθρώπου. «Γιατί σκότωσες τότε τη Ρόξυ;» ήρθε η απάντηση από τη μάρτυρα, που ήχησε σαν ράπισμα στον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο. «Έχω μεγάλη οικειότητα με τη μάρτυρα», ξεκίνησε ο Μπάμπης. Πρόεδρος: Όπως αισθάνεστε.

Κατηγορούμενος: Mε γνωρίσατε πριν από την Καρολάιν. Είπατε πριν ότι, για τα ζώα, που φροντίζατε με την Καρολάιν. Υπάρχει κάτι λιγότερο από έντονη υποστήριξη και αγάπη από την πλευρά μου, για οποιαδήποτε πρωτοβουλία της Καρολάιν για τα ζωάκια; Mάρτυρας: Δεν υπήρχε. Απλά το κάναμε μαζί με την Καρολάιν. Κατηγορούμενος: Πριν έρθει η σύζυγός μου, το κοινό σημείο επαφής, που μας έφερε κοντά, ήταν η αγάπη που έδωσα, για τα υπόλοιπα ζωάκια της περιοχής, εκτός από το γάτο, που κουβάλησα μαζί μου; Ένα ναι χρειάζεται να πείτε, στους ανθρώπους εδώ που δεν γνωρίζουν. Μάρτυρας: Δεν αμφιβάλλω, γι’ αυτά που λες. Αλλά εσύ σκότωσες τη Ρόξυ! Αυτό δεν το περίμενα. Κατηγορούμενος: Αφού χάσαμε την Καρολάιν, μετά τον θάνατό της, γιατί με αγκαλιάσατε κι εσύ και ο σύντροφος σου, γιατί επί 37 ημέρες, μου δείξατε ότι, ήμουνα άνθρωπος της οικογένειάς σας;

Mάρτυρας (δακρυσμένη): Εσύ και η Καρολάιν ήσασταν η οικογένειά μας. Δεν θα σου συμπαραστεκόμασταν; Δεν πήγε το μυαλό μας ότι, εσύ τη σκότωσες. Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι, με δύο παιδιά, που τα είχα σαν παιδιά μου, είχε συμβεί αυτό. Κατηγορούμενος: Ξέρεις ότι, την Καρολάιν τη λάτρευα. Μάρτυρας: Τότε, γιατί το έκανες, γιατί; Πρόεδρος: Δεν μπορείτε να κάνετε προσωπικό διάλογο εδώ μέσα. Κατηγορούμενος: H ερώτηση μου είναι, εάν από την πρώτη στιγμή που με γνωρίσατε, πριν έρθει η Καρολάιν στο σπίτι, υπήρχε οποιαδήποτε συμπεριφορά μου προς την Καρολάιν, που να δείχνει τίποτα λιγότερο από σεβασμό και αγάπη?

Μάρτυρας: Όχι. Απλά αυτό που είπα είναι ότι πολλές φορές, από τον Οκτώβριο του 2020 είχες κλειστεί στον εαυτό σου. Και όταν μας έβλεπες να μιλάμε με την Καρολάιν, ήσουνα απόμακρος και της έλεγες: «Έλα μέσα». Κατηγορούμενος: Στο ίδιο διάστημα, που με είχατε ζήσει εσύ και ο Γρηγόρης, με 4 ζωάκια στο σπίτι μας εκτός της Ρόξυ, είχαμε σώσει 10 με 15 ζωάκια με δικές μου ενέργειες; Εκτός από τη δική μας οικογένεια είχαμε φτιάξει μια άλλη οικογένεια με ζωάκια. Είχες δει ποτέ από μένα, κάτι λιγότερο από αγάπη γι’ αυτά; Mάρτυρας: Έχεις σκοτώσει τη Ρόξυ κι αυτό είναι άσχημο. Κατηγορούμενος: Το καταλαβαίνω.

Το μένος του εκπαιδευτή

Οργισμένος με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο εμφανίζεται ο πιλότος Σωτήρης Παπανικόλας, πρώην εκπαιδευτής του δολοφόνου της Καρολάιν Κράουτς, χαρακτηρίζοντάς τον άκαρδο και ζητώντας να παραμείνει ισόβια στη φυλακή για τις πράξεις του. Ο πρώην εκπαιδευτής του Αναγνωστόπουλου μίλησε στην Daily Mail και σημείωσε ότι ο δολοφόνος της Καρολάιν χρησιμοποίησε ουσιαστικά την ιστορία της διάρρηξης που είχε γίνει στο σπίτι του για να “χτίσει” την ψεύτικη ιστορία του και να παραπλανήσει τις Αρχές.

“Όταν άκουσα τον Μπάμπη να μιλάει για «διάρρηξη» στο σπίτι του αμέσως κάλεσα την αστυνομία λόγω της ομοιότητας που είχε με την ιστορία μου. Τους είπα ότι χρησιμοποιεί τις ίδιες λεπτομέρειες και αυτό με έκανε καχύποπτο” λέει ο 74χρονος πρώην εκπαιδευτής του.

Διαβάστε ακόμα:

«Ήμασταν σχεδόν βέβαιοι ότι αυτός είναι ο δολοφόνος» κατέθεσε η φίλη της Καρολάιν

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This