Απίστευτοι ισχυρισμοί του 55χρονου στους αστυνομικούς: «Γι’ αυτό σκότωσα την Αΐντα»

«Ήταν μια κυρία! Είχε σώσει ζωές και βοηθούσε ηλικιωμένους» λένε οι συγχωριανοί της 43χρονης

Must Read

Με τα ίδια του τα χέρια έπνιξε την 43χρονη σύζυγό του ο 55χρονος δράστης στην Καβάλα, αφήνοντας ορφανά από μητέρα τα δύο παιδιά τους.

Ο 55χρονος ο οποίος σύμφωνα με μαρτυρίες ζήλευε παράφορα την σύζυγό του, την στραγγάλισε μέσα στο φαρμακείο που διατηρούσε στο χωριό Πηγές του δήμου Νέστου και στη συνέχεια επιχείρησε να δώσει τέλος στη ζωή του, ωστόσο το μετάνιωσε και κάλεσε την αστυνομία. 

Η νεκροψία-νεκροτομή που πραγματοποιήθηκε στην φαρμακοποιό επιβεβαίωσε τις πληροφορίες για στραγγαλισμό, καθώς εκτός από τα σημάδια που βρέθηκαν στον λαιμό της, διαπιστώθηκε και κάταγμα του υοειδούς οστού.

«Την σκότωσα, γιατί φοβόμουν»

Ο 55χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος, ενώ σύμφωνα με το enikos.gr, ο ίδιος είπε στους αστυνομικούς ότι η 43χρονη του ζήτησε χθες να χωρίσουν. Μάλιστα είπε ότι την σκότωσε γιατί φοβόταν ότι δεν θα είχε επικοινωνία με τα παιδιά του: «Χθες μου ανακοίνωσε ότι θέλει να χωρίσουμε. Την σκότωσα, γιατί φοβόμουν ότι δεν θα με άφηνε να βλέπω τα παιδιά» είπε.

Ο δράστης ο οποίος  εργάζεται σε εισπρακτική εταιρεία πήγε στο φαρμακείο της συζύγου του, με τους γείτονες να αναφέρουν ότι τα ρολά ήταν κλειστά. Μετά από έντονο καβγά την στραγγάλισε και την τοποθέτησε σε ένα ράντζο όπου είχε η άτυχη γυναίκα μέσα στο κουζινάκι για να ξεκουράζεται στις εφημερίες. Εκεί έμεινε με τη νεκρή γυναίκα του για ώρες μέχρι τελικά να ειδοποιήσει την αστυνομία. «Έκανα κακό στην γυναίκα μου και τραυματίστηκα και ο ίδιος. Πεθαίνω» είπε όταν κάλεσε στο τοπικό Α.Τ.

«Η Αΐντα βοηθούσε ηλικιωμένους, είχε σώσει ζωές»

Όλοι στο χωριό μιλούν με τα καλύτερα λόγια για την Αΐντα. Εκτός από όμορφη εμφάνιση, η 43χρονη είχε ευγενική ψυχή και αγαπούσε την τέχνη. Η ίδια έφτιαχνε εντυπωσιακούς τρισδιάστους πίνακες στον ελεύθερο της χρόνο.  Όπως αναφέρουν μιλώντας στο center, «ήταν μια κυρία», βοηθούσε τους ηλικιωμένους και είχε σώσει ζωές.

«Το μόνο που έχουμε να πούμε σαν χωριό είναι ότι δεν περιμέναμε να γίνει αυτό το αποτρόπαιο έγκλημα από τον ίδιο τον σύζυγό της. Ήταν μια επαγγελματίας, μια κυρία, που ήταν σε όλα άψογη και σαν γυναίκα και σαν επαγγελματίας. Αν σαν ανδρόγυνο είχαν κάποιο πρόβλημα, δεν γνωρίζαμε λεπτομέρειες. Είμαστε μια μικρή κοινωνία, δεν μπορούμε να το φανταστούμε. Εξυπηρετούσε όλο το χωριό η γυναίκα, ηλικιωμένους, να μεσολαβήσει για να έρθει ασθενοφόρο ή γιατρός, ότι χρειαζόμαστε… Δεν περιγράφεται. Ούτε μία στις χίλιες δεν το περιμέναμε» δήλωσε συγχωριανός του ζευγαριού.

«Είχε χώρο στον φαρμακείο ξεχωριστό και λειτουργούσε σαν γκαρσονιέρα και μάλλον εκεί έγινε το σκηνικό. Κρίμα για αυτό το κορίτσι που εξυπηρετούσε όλους τους ηλικιωμένους, έχει σώσει ζωές. Και εμένα με έχει σώσει η κοπέλα που σκότωσε αυτό το κτήνος» κατέληξε.

Δείτε επίσης: Αυτός είναι ο 55χρονος που στραγγάλισε τη σύζυγό του – Συγκινεί η υπάλληλος της 43χρονης Αίντα

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This