Δικηγόρος συζυγοκτόνου Καβάλας: Ήθελε χάπια για την πίεση για να πεθάνει πιο γρήγορα

Το κίνητρο για τον στραγγαλισμό της Αΐντα; «Έγινε πάνω στον θυμό του...»

Must Read

Προσπαθώντας να υπερασπιστεί τον εντολέα της, ο οποίος στραγγάλισε την σύζυγό του Αΐντα Παπαδοπούλου μέσα στο φαρμακείο της στις Πηγές Νέστου στην Καβάλα, η Ελπίδα Κεβρεκάκη σχολίασε τις χθεσινές αποκαλύψεις του συνηγόρου των συγγενών του θύματος.

Ο Μάνος Βονικάκης είπε πως ο 55χρονος μετά τη δολοφονία της συζύγου του και βρισκόμενος δίπλα στη σορό της, τηλεφώνησε σε δύο γιατρούς γιατί του ανέβηκε η πίεση και νόμιζε πως είχε πάθει εγκεφαλικό!

Είπε χαρακτηριστικά: «Στις 17:00 φέρεται να σκότωσε την Αίντα, γύρω στις 21:00 έγινε το πρώτο τηλεφώνημα σε γιατρό, που δεν απαντήθηκε για τυχαίο λόγο και στις 21:02 έγινε νέα κλήση σε γιατρό και τότε ζήτησε να του υποδειχθεί ποιο χάπι να πάρει (σ.σ. από το φαρμακείο στο οποίο βρισκόταν με το άψυχο κορμί της γυναίκας του δίπλα), καθώς είχε ανεβάσει πίεση και φοβόταν ότι θα υποστεί εγκεφαλικό επεισόδιο!»

https://youtu.be/P8Xmheyv3_o

Η εξήγηση που έδωσε η κ.Κεβρεκάκη γι’ αυτό, ήταν ότι ο δράστης μετά την απόπειρα που έκανε να κόψει τις φλέβες του και να αυτοκτονήσει, είδε πως δεν τα κατάφερνε και ήθελε να πεθάνει πιο γρήγορα. Γι’ αυτό πήρε τη γιατρό για να του δώσει χάπια.

«Έχει προηγηθεί από το οπτικό υλικό η απόπειρα να κόψει τις φλέβες του και βλέπει ότι με το να χάνει αίμα δεν επέρχεται ο θάνατος του. Το ότι κάλεσε για τις γιατρούς για χάπια που ρίχνουν την πίεση, δεν ήταν γιατί φοβήθηκε μήπως πάθει εγκεφαλικό, ήταν κάτι που έκανε καθώς ήθελε να επισπεύσει τον θάνατό του … Αν δείτε το χρονικό σημείο που κάνει την αποκάλυψη οι αντίδικη πλευρά, θα δείτε πως έγινε μετά την απολογία του. Ο ίδιος προσκόμισε τα στοιχεία και εμπεριέχονται στο υλικό της δικογραφίας. Το γεγονός αυτό συνέβη και δεν προσπάθησε να το κρύψει», είπε στον ΑΝΤ1 η δικηγόρος.

Σε ότι αφορά την άλλη αποκάλυψη που έκανε ο κ.Βονικάκης χθες, ότι δηλαδή υπάρχουν κι άλλες περιπτώσεις κακοποίησης πρώην συντρόφων του 55χρονου, πέντε συγκεκριμένα, η Ελπίδα Κεβρεκάκη, σχολίασε ότι «στα 14 χρόνια έγγαμου βίου με την φαρμακοποιό, δεν υπήρξε κάποιο περιστατικό κακοποίησης της συζύγου του» ενώ είπε πως «δεν γνωρίζει» για προηγούμενες σχέσεις του και το τι συνέβη.

Επανέλαβε ότι το κίνητρο για την αποτρόπαια δολοφονία ήταν ο θυμός: «Έγινε πάνω στον θυμό του, θόλωσε όταν του είπε να χωρίσουν και δεν θα ξαναέβλεπε τα παιδιά».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This