Αποκάλυψη για τον στραγγαλιστή της Αΐντα: Κακοποίησε πέντε πρώην συντρόφους του!

Ο 55χρονος πήρε τηλέφωνο δύο γιατρούς μετά τη δολοφονία γιατί νόμιζε ότι… έπαθε εγκεφαλικό!

Must Read

Μια σοκαριστική αποκάλυψη έκανε ο Μάνος Βονικάκης, συνήγορος των συγγενών της Αΐντα Παπαδοπούλου, η οποία δολοφονήθηκε (στραγγαλίστηκε) από τον σύζυγό της μέσα στο φαρμακείο της στις Πηγές Νέστου στην Καβάλα.

Σύμφωνα με τα όσα είπε στον ΑΝΤ1 ο δικηγόρος, τα όσα αναφέρονται στη δικογραφία περί καθαρού ποινικού μητρώου του 55χρονου συζυγοκτόνου, δεν ισχύουν και εκτός από την περίπτωση του ξυλοδαρμού μιας πρώην συντρόφου του, υπάρχουν κι άλλες περιπτώσεις κακοποίησης!

«Ο άνθρωπος αυτός από τη δικογραφία έχει καθαρό ποινικό μητρώο. Έρχεται η δική μας σειρά να αποκαλύψουμε στον κ. Ανακριτή, πως πέντε γυναίκες, πέντε πρώην σύντροφοί του φερόμενου ως δράστη έχουν κακοποιηθεί από τον δράστη και μάλιστα μία εξ αυτών αποπειράθηκε να τη στραγγαλίσει», έριξε τη… βόμβα ο κ.Βονικάκης.

Μεταξύ των γυναικών αυτών μάλιστα, είναι η μητέρα του πρώτου παιδιού του, μια πρώην σύντροφος του από την Καβάλα, μία πρώην σύντροφος του από τις Σέρρες και μία πρώην σύντροφος του από την Αθήνα. «Όλες τους θα καταθέσουν για όσα βίωσαν από την κακοποιητική συμπεριφορά», σχολίασε ο δικηγόρος.

https://youtu.be/P8Xmheyv3_o

Πήρε τηλέφωνο δύο γιατρούς μετά το φόνο της Αΐντα γιατί νόμιζε ότι έπαθε εγκεφαλικό!

Ο Μάνος Βονικάκης μίλησε για προμελέτη, ενώ έδωσε ένα ακόμη στοιχείο για τη συμπεριφορά του δράστη μετά το έγκλημα, λέγοντας πως τηλεφώνησε σε δύο γιατρούς γιατί του ανέβηκε η πίεση και νόμιζε πως είχε πάθει εγκεφαλικό! Άρα καταρρίπτεται ο ισχυρισμός ότι δεν άντεχε αυτό που έκανε και ήθελε να βάλει τέρμα στη ζωή του.

«Σήμερα λάβαμε αντίγραφα της δικογραφίας και έχουμε μία πλήρη εικόνα, η οποία δεν απέχει από μαρτυρικές καταθέσεις και στοιχεία. Πρόκειται για ένα προμελετημένο έγκλημα», είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε για τα τηλεφωνήματα: «Στις 17:00 φέρεται να σκότωσε την Αίντα, γύρω στις 21:00 έγινε το πρώτο τηλεφώνημα σε γιατρό, που δεν απαντήθηκε για τυχαίο λόγο και στις 21:02 έγινε νέα κλήση σε γιατρό και τότε ζήτησε να του υποδειχθεί ποιο χάπι να πάρει (σ.σ. από το φαρμακείο στο οποίο βρισκόταν με το άψυχο κορμί της γυναίκας του δίπλα), καθώς είχε ανεβάσει πίεση και φοβόταν ότι θα υποστεί εγκεφαλικό επεισόδιο!»

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This