Στη φυλακή ο 55χρονος που στραγγάλισε την Αΐντα – «Πρόσεξε! Θα σε σκοτώσει» της είχε πει η πρώην του

«Θόλωσα» είπε στον ανακριτή ο 55χρονος - Μεγαλείο ψυχής από τον αδερφό της φαρμακοποιού

Must Read

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 55χρονος που σκότωσε με τα ίδια του τα χέρια την 43χρονη σύζυγό του Αΐντα Παπαδοπούλου, μέσα στο φαρμακείο που διατηρούσε στις Πηγές Καβάλας.

Με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή, ο 55χρονος μετά την μαραθώνια απολογία του οδηγήθηκε στη φυλακή. Για πέντε ολόκληρες ώρες ο δράστης προσπαθούσε να πείσει τους δικαστικούς λειτουργούς ότι το διέπραξε το αποτρόπαιο έγκλημα εν βρασμώ ψυχής και ότι ήθελε να βάλει τέλος στη ζωή του.

«Θόλωσα»

Παρά τις μαρτυρίες που αναφέρουν ότι ο δράστης κάλεσε την αστυνομία λίγο αφότου είχε προσπαθήσει να κόψει τις φλέβες του και ενώ έξω από το φαρμακείο απειλούσαν ότι θα σπάσουν την πόρτα ο πατέρας και ο θείος της άτυχης γυναίκας, ο ίδιος υποστήριξε στον ανακριτή: «Ήθελα να πεθάνω μαζί της γι’ αυτό και έκανα απόπειρες αυτοκτονίας. Είχαμε έντονη λεκτική αντιπαράθεση. Θόλωσα. Σε μια στιγμή χάθηκαν όλα. Θέλω να δηλώσω δημόσια συγγνώμη για αυτό που έκανα».

Φωτό: newsit.gr

Σημειώνεται ότι ο 55χρονος, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες αφού σκότωσε την γυναίκα του, παρέμεινε αρκετές ώρες μέσα στο φαρμακείο με τα κατεβασμένα ρολά, ήταν αμίλητος και ψυχρός κατά την διάρκεια της νοσηλείας του στο Νοσοκομείο Καβάλας.

Προσπάθησε να πνίξει την πρώην του δύο φορές

Όπως αποδείχτηκε, ο συζυγοκτόνος είχε βίαιο παρελθόν καθώς είχε προσπαθήσει να πνίγει δύο φορές την πρώην σύντροφό του, με τον ίδιο τρόπο που σκότωσε την μητέρα των δύο ανήλικων παιδιών του. Περιγράφοντας την σχέση που είχε μαζί του, η επί δύο χρόνια πρώην σύντροφος του δράστη, υποστήριξε ότι ο 55χρονος στην αρχή είχε «χτίσει» μια τέλεια εικόνα, ωστόσο στη συνέχεια έγινε απότομος και βίαιος.

«Πρόσεχε! Θα σε σκοτώσει!»

Η γυναίκα αναφέρει ότι προσπάθησε δύο φορές να την πνίξει, ωστόσο η ίδια δεν κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία και προτίμησε να τον χωρίσει και μείνει μακριά του. Μάλιστα όπως λέει η ίδια στο Live News, είχε προειδοποιήσει την Αΐντα όταν έμαθε ότι θα τον παντρευτεί. Η γυναίκα την προσέγγισε και της είπε ότι ήταν βίαιος και ότι πρέπει να προσέχει γιατί μπορεί να την σκοτώσει. Η άτυχη φαρμακοποιός ωστόσο δεν πείστηκε.

Στην εκπομπή μίλησε και ο αδερφός της Αΐντας, Αρτούρο Παπαδόπουλος, ο οποίος μένει μόνιμα στην Αμερική. Παγωμένος και σοκαρισμένος, ο αδερφός της άτυχης γυναίκας ο οποίος βρίσκεται στην Καβάλα, θέλει να προστατέψει τα ανήλικα ανίψια του και να αναλάβει την επιμέλειά τους.

«Θα κάνουμε τα πάντα για τα παιδάκια μας, γιατί πλέον είναι δικά μας. Και η Αΐντα θα έκανε το ίδιο αν ήταν στη θέση μου» είπε ο κ. Παπαδόπουλος ενώ δεν θέλησε να σχολιάσει κάτι για τον 55χρονο: «Ο Θεός είναι πάνω και βλέπει τα πάντα» τόνισε. Μάλιστα, η συζυγός του ανέφερε ότι η 43χρονη ήταν σαν αδερφή της και θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της να βοηθήσει τα παιδάκια της.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This