Αποκάλυψη σοκ! Στραγγάλισε την Αΐντα με το ένα χέρι – «Θέατρο η απόπειρα αυτοκτονίας»

Ποιος ζήτησε την επιμέλεια των δύο ανήλικων αγοριών

Must Read

«Κόβουν» την ανάσα τα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για την άγρια γυναικοκτονία που συντάραξε την τοπική κοινωνία της Καβάλας και σύσσωμο το πανελλήνιο.

Η 43χρονη Αΐντα Παπαδοπούλου, πάλεψε με όλη της τη δύναμη, προτού αφήσει την τελευταία της πνοή στα χέρια του 55χρονου συζύγου της, ο οποίος την στέρησε τη ζωή, επειδή εκείνη δεν άντεχε άλλο την αφόρητη ζήλια και τα επεισόδια που έκανε ακόμα και μπροστά στα δύο ανήλικα αγοράκια τους.

Υπενθυμίζεται ότι οι αρχές έχουν στη διάθεσή τους υλικό από την κάμερα του φαρμακείου, το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες  «καίει» τον 55χρονο γυναικοκτόνο, ο οποίος έχει καταγραφεί να παρακολουθεί επί τρεις ώρες το άψυχο σώμα της 43χρονης, προτού τελικά καλέσει τις αρχές και αυτοτραυματιστεί.

Ο δικηγόρος της οικογένειας της φαρμακοποιού υποστήριξε ότι ο δράστης είχε προσχεδιάσει την δολοφονία της, ενώ κάνει λόγο για στημένη απόπειρα αυτοκτονίας, λίγα λεπτά προτού ειδοποιήσει τις αρχές.

«Αποπειράθηκε υποτίθεται να αυτοκτονήσει στις 23:55, λίγο πριν τηλεφωνήσει στην Αστυνομία. Κάποιος, όταν κόβει τις φλέβες του πεθαίνει σε λίγη ώρα» σημείωσε ο δικηγόρος της οικογένειας, Μανώλης Βονικάκης και στη συνέχεια αποκάλυψε ότι ο δράστης αυτοτραυματίστηκε γιατί έξω από το φαρμακείο βρίσκονταν ο πατέρας και ο θείος της 43χρονης οι οποίοι απειλούσαν ότι θα σπάσουν την πόρτα: «Ξέρετε γιατί αυτοτραυματίστηκε και τηλεφώνησε στην Αστυνομία στις 00:00; Τον απειλούσαν ο πατέρας και ο θείος της Αΐντας, του έλεγαν “άνοιξε, θα σπάσουμε την πόρτα!”. Η μόνη λύση ήταν να τηλεφωνήσει στην Αστυνομία και να αυτοτραυματιστεί» αποκάλυψε ο δικηγόρος μιλώντας στην εκπομπή Live news.

O ίδιος πρόσθεσε ότι σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του ιατροδικαστή, ο δράστης στραγγάλισε την Αΐντα στις 17:00 το απόγευμα της Πέμπτης και επί 7 ολόκληρες ώρες κρυβόταν μέσα στο φαρμακείο, έχοντας κατεβάσει τα ρολά για να φαίνεται ότι είναι κλειστό.

«Στις 20:00 φαίνεται να κάνει κάτι και το μετανιώνει. Αν όντως έκοψε τις φλέβες του στις 20:00, θα ζούσε μέχρι τις 12 τα μεσάνυχτα;» αναρωτήθηκε ο κ. Βονικάκης και πρόσθεσε ότι στραγγάλισε την συζυγό του με το ένα χέρι, γεγονός που υποδεικνύει ότι είχε προμελετήσει τις πράξεις του.

«Είχε σχέδιο απόλυτης απομάκρυνσης»

«Τρεις ώρες ήταν μέσα στον χώρο και περίμενε να σκοτεινιάσει! Περίμενε στωικά να πέσει το σκοτάδι για να μπορέσει να φύγει. Είχε σχέδιο απόλυτης απομάκρυνσης από το σημείο. Τα γεγονότα δείχνουν άνθρωπο ο οποίος είχε απόλυτη νηφαλιότητα» πρόσθεσε ο δικηγόρος της οικογένειας της 43χρονης.

Μάλιστα, ο κ. Βονικάκης πρόσθεσε ότι ο αδερφός της Αΐντας, Αρτούρο Παπαδόπουλος, ο οποίος μένει μόνιμα στην Αμερική, έχει φτάσει στην Καβάλα προκειμένου να φροντίσει τα δύο ανιψάκια του και να ζητήσει την επιμέλειά τους και να τα πάρει μαζί του.

«Από τις πρώτες ενέργειες που θα κάνουμε όταν κατακαθίσει λίγο ο κουρνιαχτός, θα είναι να ζητήσουμε την επιμέλεια των δύο ανήλικων παιδιών για να δοθούν στον παππού και στη γιαγιά ή αν είναι δυνατό στον θείο», αποκάλυψε ο δικηγόρος.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This