Καβάλα: Μέσα σε 3μιση βασανιστικά λεπτά όλα είχαν τελειώσει – Οι κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν τον βίαιο στραγγαλισμό της 43χρονης φαρμακοποιού

Προκαλούν ανατριχίλα τα πλάνα από το βιντεοσκοπημένο υλικό που έχει στα χέρια της η ΕΛ.ΑΣ.

Must Read

Οπτικό υλικό από τις κάμερες ασφαλείας του φαρμακείου της 43χρονης Αΐντας, μέσα στο οποίο η άτυχη γυναίκα βρήκε μαρτυρικό θάνατο από τα χέρια του ίδιου του συζύγου της, έχει στα χέρια της η ΕΛ.ΑΣ.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ALPHA, οι κάμερες έχουν καταγράψει καρέ-καρέ όλα όσα έγιναν μέσα στο φαρμακείο, στο χωριό Πηγές Νέστου της Καβάλας, την περασμένη Πέμπτη, από τη στιγμή που το ζευγάρι κατέβασε τα στόρια του φαρμακείου, μέχρι λίγο μετά τα μεσάνυχτα, όταν και ο 55χρονος συζυγοκτόνος ειδοποίησε τις αρχές, ομολογώντας το έγκλημά του.

https://youtu.be/efawUO_2F9E

Όπως προκύπτει, μεταξύ άλλων, από το βιντεοσκοπημένο υλικό, το οποίο βρίσκεται στα χέρια της αστυνομίας και έχει ενταχθεί στο φάκελο με τα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί και θα περιλαμβάνουν την δικογραφία, ο καθ’ ομολογίαν δράστης κοιτούσε ακίνητος και αμίλητος το άψυχο σώμα της γυναίκας του και μητέρας των δύο παιδιών τους για περίπου τρεις ώρες μετά το έγκλημά του.

https://youtu.be/7yy2jO1TFEU

Σύμφωνα, λοιπόν, με το ρεπορτάζ, περίπου στις 4.30 το απόγευμα η Αΐντα και ο σύζυγός της μπήκαν στο φαρμακείο, κρατώντας καφέδες, και κατέβασαν τα στόρια. Η 43χρονη φαίνεται να κάθεται στο κομπιούτερ, αλλά ο 55χρονος την «τραβάει» στο καμαράκι. Εκεί ακολουθούν περίπου τρεισήμισι βασανιστικά λεπτά για την 43χρονη, η οποία βρίσκει μαρτυρικό θάνατο από στραγγαλισμό στα χέρια του συζύγου της.

Μετά τη δολοφονία, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ, ο συζυγοκτόνος βγαίνει από το καμαράκι, αλλά μετά ξαναμπαίνει και σέρνει το πτώμα της γυναίκας του προς τα έξω, τραβώντας την από τα μαλλιά. Αρκετές ώρες μετά, αυτοτραυματίζεται στο λαιμό και στα χέρια του και στις 12.30 μετά τα μεσάνυχτα, πια, αποφασίζει να ειδοποιήσει την Αστυνομία, αναφέροντας το τραγικό συμβάν.

Η φωτογραφία που εξόργισε την οικογένεια της φαρμακοποιού

Ο 55χρονος, ο οποίος εξακολουθεί να νοσηλεύεται φρουρούμενος στο νοσοκομείο, και την προσεχή Τρίτη αναμένεται, εκτός απροόπτου, να απολογηθεί για την αποτρόπαια πράξη του, την Κυριακή, ημέρα που πραγματοποιήθηκε η κηδεία της 43χρονης φαρμακοποιού και -κατά τραγική σύμπτωση- ανήμερα της Γιορτής της Μητέρας, επέλεξε να ανεβάσει, μέσω κινητού, μια φωτογραφία τους στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, εν είδει «αποχαιρετισμού».

Η φωτογραφία που επέλεξε είναι από τη ημέρα του γάμου τους, με τον ίδιο να κρατάει αγκαλιά την σύζυγό του, που έπνιξε με τα ίδια του τα χέρια, και τους δυο τους να χαμογελούν στο φακό. Και, ως σχόλιο στη συγκεκριμένη ανάρτηση, γράφει: «Φεύγεις για πάντα εκεί ψηλά. Με σύννεφα στολισμένη. Ντυμένη νύφη στους Θεούς». Βλέποντάς την συγκεκριμένη ανάρτηση, όπως ήταν φυσικό, η οικογένεια και οι συγγενείς της δολοφονημένης γυναίκας έγιναν έξαλλοι.

Προσπάθησε ανεπιτυχώς να αυτοκτονήσει

Σε δεύτερη χειρουργική επέμβαση στο χέρι και συγκεκριμένα στους τένοντες υπεβλήθη ο συζυγοκτόνος της 43χρονης φαρμακοποιού, καθώς μετά το φονικό αποφάσισε να αυτοτραυματιστεί με μαχαίρι στα χέρια και στον λαιμό, σε μια προσπάθειά του να αυτοκτονήσει. Όπως ανέφεραν πηγές του νοσοκομείου στον AΝΤ1, ο δράστης, ο οποίος έχει διαφύγει, πλέον, τον κίνδυνο, το μόνο που είπε την ημέρα της εισαγωγής του είναι ότι η 43χρονη «τον πρόσβαλε».

Ο καθ’ ομολογίαν δράστης απολογήθηκε στους αστυνομικούς της Ασφάλειας Καβάλας το απόγευμα της Παρασκευής, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι υποστήριξε πως δεν είχε πρόθεση να τη σκοτώσει, αλλά φοβήθηκε ότι δε θα ξαναδεί τα παιδιά του, επειδή του είχε ζητήσει να χωρίσουν, ενώ δεν εμφανίστηκε συντετριμμένος από το γεγονός ότι αφαίρεσε με απάνθρωπο τρόπο τη ζωή της συζύγου του και μητέρας των δύο ανήλικων παιδιών τους.

«Βρισκόμασταν στο κουζινάκι του φαρμακείου. Εκεί λογομαχήσαμε. Προσπάθησα να την πείσω άλλη μία φορά να μην φύγει. Μου είπε: “Θα ζητήσω διαζύγιο”. Φοβήθηκα ότι δεν θα ξαναέβλεπα τα παιδιά μου. Την έσφιξα στο λαιμό, χωρίς να καταλάβω πόσο δυνατά. Όταν κατάλαβα ότι είναι νεκρή αποφάσισα να βάλω τέλος και στη ζωή μου. Δεν ήθελα να την σκοτώσω», φέρεται να δήλωσε στους αστυνομικούς. Όπως, εξάλλου, μετέδωσε ο ALPHA, o 55χρονος που παρέμεινε επτά ολόκληρες ώρες μέσα στο φαρμακείο,  μετά το έγκλημά του, έστειλε κάποια στιγμή sms στον αδερφό της 43χρονης, ο οποίος ζει μόνιμα στις ΗΠΑ, γράφοντας «ο κόσμος είναι άδικος. Θα φύγω με την Αΐντα από τη ζωή».

Στο καμαράκι του φαρμακείου βρέθηκε ένα στρατιωτικό μαχαίρι, με το οποίο και αυτοτραματίστηκε ο συζυγοκτόνος. Ωστόσο, μέχρι στιγμής, δεν έχει ξεκαθαριστεί αν το μαχαίρι βρισκόταν ήδη εκεί ή το είχε μαζί του, με σκοπό να την μαχαιρώσει. Η άτυχη γυναίκα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, δεν πρόλαβε καν να αντιδράσει, καθώς η κίνηση του 55χρονου να την στραγγαλίσει ήταν αιφνιδιαστική και δεν της άφησε κανένα περιθώριο για αντίσταση.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This