«Ο πατριός της Πισπιρίγκου ζήτησε από τον Κούγια να αναλάβει την υπεράσπισή της»

«Μελετάει ήδη τη δικογραφία» λέει ο δημοσιογράφος της εφημερίδας «Πελοπόννησος»

Must Read

Τα αδύνατα δυνατά κάνει η οικογένεια της Ρούλας Πισπιρίγκου προκειμένου να βγάλει αθώα την 33χρονη που κατηγορείται για την δολοφονία της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας, την ώρα μάλιστα που ιατροδικαστές κάνουν λόγο για εγκληματική ενέργεια και στα άλλα δύο παιδιά της.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο της εφημερίδας «Πελοπόννησος», ο πατριός της Ρούλας Πισπιρίγκου απευθύνθηκε στον δικηγόρο Αλέξη Κούγια και του ζήτησε να αναλάβει την υπεράσπισή της. Μάλιστα, όπως αποκάλυψε, ο Κούγιας έχει ζητήσει τη δικογραφία προκειμένου να την μελετήσει και στη συνέχεια θα απαντήσει για το αν θα εκπροσωπήσει την 33χρονη μητέρα που κατηγορείται ότι σκότωσε το παιδί της.

Υπενθυμίζεται ότι χθες ο Γιώργος Λιάγκας στην εκπομπή «Πρωινό» είχε αποκαλύψει ότι η οικογένεια έχει απευθυνθεί σε δύο πασίγνωστους δικηγόρους, σημειώνοντας ότι υπάρχουν πολλές πιθανότητες να την αναλάβει ο δικηγόρος ο οποίος βρίσκεται διαρκώς στην επικαιρότητα για πολύκροτες υποθέσεις. Μάλιστα η Φαίη Σκορδά εμφανίστηκε ενοχλημένη με την εξέλιξη…

Δείτε επίσης:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This