Η εξωσυζυγική σχέση της Ρούλας Πισπιρίγκου «μοιάζει σατανικά με τον Μάνο Δασκαλάκη»!

Ο Γιάννης είναι συνομήλικος του Μάνου και επίσης πρώην ποδοσφαιριστής!

Must Read

Περισσότερες λεπτομέρειες για το τρίτο πρόσωπο στη σχέση του Μάνου Δασκαλάκη και της Ρούλας Πισπιρίγκου έφερε σήμερα στο φως η εκπομπή «το Πρωινό», αποκαλύπτοντας πως ο Γιάννης, ο άνθρωπος με τον οποίο είχε εξωσυζυγική σχέση για ένα διάστημα η 33χρονη, εκτός από ποδοσφαιριστής και συνομήλικος του Μάνου, του μοιάζει εκπληκτικά!

Όπως είπε ο Γιώργος Λιάγκας: «Βρήκαμε τον Γιάννη. Είναι αυτός ο άνθρωπος. Αντιλαμβάνεστε ότι δεν μπορούμε να δείξουμε τη φωτογραφία του. Αν μπορούσαμε, θέλω να σας πω ότι η ομοιότητα με τον Μάνο είναι συγκλονιστική. Θέλω επίσης να σας πω ότι έκαναν το ίδιο πάρεργο, το ίδιο χόμπι, ήταν και οι δύο ποδοσφαιριστές».

Η… υπερθολωμένη φωτογραφία του Γιάννη που έδειξε η εκπομπή

Σύμφωνα με τη δημοσιογράφο Κέλλυ Χεινωπόρου, «η σχέση αυτή έγινε πριν από ενάμιση δύο χρόνια, κράτησε λίγους μήνες αλλά οι συναντήσεις τους ήταν μετρημένες, οι συνευρέσεις τους γινόντουσαν στο διαμέρισμα της σπιτονοικοκυράς. Είναι παντρεμένος, 33 ετών, μοιάζει σατανικά με τον Μάνο».

«Πρέπει να προστατέψει την σημερινή του οικογένεια»

Η αντίδραση του ίδιου του Γιάννη σε όλη αυτή την κατάσταση, ήρθε μέσω προσώπου από το περιβάλλον του, το οποίο διεμήνυσε πως ο άνδρας δεν θέλει να εμπλακεί άλλο στην υπόθεση, για να προστατέψει την οικογένειά του:

«Είναι αναστατωμένος με όλα αυτά που βγαίνουν στη δημοσιότητα, νιώθει άβολα, όμως δεν έχει κάποια σχέση με αυτήν την υπόθεση. Εκείνος ήξερε τον Μάνο, γιατί έπαιζαν μπάλα μαζί και έτσι γνώρισε αργότερα την Ρούλα. Δημιουργήθηκε μια σχέση μεταξύ τους για κάποιο μικρό διάστημα, αλλά όπως μαθαίνω ήταν μετρημένες οι φορές που είχαν βρεθεί. Εκείνος γνώριζε από την Ρούλα ότι είχαν χωρίσει με τον Μάνο. Αυτό του είχε πει. Δεν θέλει να έχει άλλη σχέση με την υπόθεση, γιατί πρέπει να προστατέψει την σημερινή του οικογένεια».

https://youtu.be/e5znoXAwSQc

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This