Ο Αναγνωστόπουλος θέλει τώρα να δώσει πανελλήνιες και να περάσει στη… Νομική!

Θέλει να μπει στη Νομική καθ' ομολογία δολοφόνος της Καρολάιν

Must Read

Αφού δολοφόνησε την 20χρονη σύζυγό του Καρολάιν Κράουτς και στη συνέχεια έβαλε δίπλα στο νεκρό σώμα της το 6 μηνών μωρό τους, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, θέλει τώρα να σπουδάσει… νομική!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star που προκάλεσε αίσθηση, ο πιλότος που καταδικάστηκε για τον φόνο της νεαρής μητέρας, για την θανάτωση του σκύλου τους αλλά και για τις ψευδείς καταγγελίες, υπέβαλλε αίτημα για να δώσει πανελλήνιες εξετάσεις. Ο ίδιος θέλει να περάσει στη Νομική Σχολή, κάτι το οποίο δεν είναι γνωστό αν το ήθελε ανέκαθεν,  ή αν προέκυψε μέσα στις φυλακές Κορυδαλλού όπου βρισκόταν προφυλακισμένος και διάβαζε βιβλία νομικής για να είναι καλά προετοιμασμένος στη δίκη.

Επιπλέον, ο Αναγνωστόπουλος, ο οποίος έχει μεταφερθεί από χθες, στις φυλακές Μαλανδρίνου ζήτησε από τη διεύθυνση να του επιτραπεί να εργαστεί ξανά στις φυλακές. Το αίτημά του εξετάζεται, καθώς του έχει επιβληθεί πειθαρχική ποινή έξι μηνών, γιατί τον έπιασαν να έχει κινητό τηλέφωνο μέσα στο κελί.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Αναγνωστόπουλος βρίσκεται σε καθεστώς αυξημένης επιτήρησης, καθώς σύμφωνα με τον δικηγόρο του, ένας Γεωργιανός είχε απειλήσει ότι θα τον σκοτώσει. 




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This