Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Οι πρώτες ώρες στις φυλακές Μαλανδρίνου – Ανησυχεί ο δικηγόρος του

Ανησυχούν για την ασφάλειά του

Must Read

Την ανησυχία του για την ξαφνική μεταγωγή του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, στις φυλακές Μαλανδρίνου, εξέφρασε ο δικηγόρος του δολοφόνου της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά.

«Το ζήτημα είναι ότι δεν εισακούστηκαν τα αιτήματά μας για παραμονή στον Κορυδαλλό που είναι ασφαλής φυλακή» είπε ο κ. Παπαϊωαννίδης υπενθυμίζοντας το περιστατικό απόπειρας επίθεσης σε βάρος του γυναικοκτόνου από αλλοδαπό. «Θέλω να τον σκοτώσω. Ήρθα από άλλη φυλακή. Έψαχνα να τον βρω» φέρεται να είπε ο κρατούμενος για τον Μπάμπτη Αναγνωστόπουλο, όπως μετέδωσε ο ΑΝΤ1.

Ο δικηγόρος του πρόσθεσε πως «ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος πήγε σε έναν άγνωστο χώρο γι’ αυτόν. Εμείς θα κάνουμε κινήσεις για άμεση επιστροφή του. Είναι επισφαλές να παραμείνει στις φυλακές Μαλανδρίνου». 

Οι πρώτες στιγμές στη νέα φυλακή

Όπως αναφέρθηκε στον ΑΝΤ1, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος κατά τις πρώτες του ώρες στη νέα φυλακή, μιλάει στον πληθυντικό σε όλους έχοντας μαζί του βιβλία – ανάμεσά τους και νομικά – αλλά και πολλές φωτογραφίες της κόρης του.



Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This