To DNA «μίλησε» και δείχνει τον δολοφόνο του Άλκη Καμπανού

H έκθεση βιολογικού υλικού τοποθετεί τους δράστες σε συγκεκριμένα σημεία

Must Read

«Καίει» τους δράστες της φονικής επίθεσης η έκθεση DNA του δολοφονημένου Άλκη Καμπανού, που άφησε την τελευταία του πνοή τον Φεβρουάριο στη Θεσσαλονίκη μετά από οπαδική επίθεση. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ, η έκθεση της εργαστηριακής εξέτασης των δειγμάτων DNA τόσο των θυμάτων της επίθεσης στη Θεσσαλονίκη όσο και των δραστών, επιβεβαιώνει τις ποινικές ευθύνες ορισμένων εκ των κατηγορουμένων και τους τοποθετεί στο σημείο όπου δολοφονήθηκε ο 19χρονος.

Το DNA του φοιτητή βρέθηκε στο στο δρεπάνι, στο πεζοδρόμιο που ξεψύχησε, αλλά και σε ένα σκούφο, σε γάντια. Επιπλέον βιολογικό υλικό εντοπίστηκε και στα αυτοκίνητα με τα οποία διέφυγαν οι δράστες.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ στο αυτοκίνητο μάρκας Citroen τοποθετείται ένας 20χρονος, στο Renault ένας 23χρονος και στο Polo ένας 22χρονος.

Στη δικογραφία που παραδόθηκε στις εισαγγελικές αρχές δεν προστίθενται άλλοι εκτός των 12 κατηγορουμένων, οι οποίοι έχουν προφυλακιστεί. 

Πλέον αναμένεται η πρόταση του εισαγγελέα στο δικαστικό συμβούλιο.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This