«Βόμβα» εγκυμοσύνης από την τουρίστρια που κατήγγειλε βιασμό στα Μάλια – «Ο πατέρας μου είναι αθώος»

Must Read

Να δείξει για πρώτη φορά το πρόσωπο όχι μόνο της ίδιας, αλλά και του πατέρα της αποφάσισε η Βρετανίδα που έπεσε θύμα βιασμού στα Μάλια της Κρήτης, για τον οποίο κρατείται ως ύποπτος ο πατέρας της. Εξέφρασε, δε, φόβους ότι μπορεί να έχει μείνει έγκυος και να κυοφορεί το παιδί του βιαστή της.

Η 33χρονη Τάμι Φόρσιθ από το Χαλ της Βρετανίας αποκάλυψε την ταυτότητά της, αλλά και τα στοιχεία του πατέρα της Φίλιπ Φόρσιθ αποκλειστικά στην «Daily Mail», διότι, όπως είπε, «ο κόσμος πρέπει να μάθει ότι εγώ και ο πατέρας μου υποφέρουμε». Η βρετανική εφημερίδα αναφέρει ότι η 33χρονη Τάμι είναι μητέρα τεσσάρων παιδιών, τριών γιων 5, 10 και 12 ετών, και μιας κόρης 15 ετών, τα οποία μεγαλώνει μαζί με τον πατέρα της Φίλιπ, καθώς έχει χωρίσει από τον πατέρα των παιδιών. Στο παρελθόν εργάστηκε ως τεχνικός νυχιών, αλλά τον τελευταίο καιρό δεν εργαζόταν.

Αφού επανέλαβε ότι δεν είναι ο πατέρας της που τη βίασε και ξεκαθάρισε ότι θα παραμείνει στην Ελλάδα μέχρι να τον δικαιώσει, παρόλο που, όπως είπε, μέχρι τώρα έχει ξοδέψει σχεδόν 3.800 ευρώ, έριξε τη «βόμβα» της πιθανής εγκυμοσύνης της. «Είμαι 60% σίγουρη ότι είμαι έγκυος» είπε, προσθέτοντας ότι έχει καθυστέρηση στην περίοδό της. «Είμαι πολύ σταθερή (στον κύκλο) και αυτό (η καθυστέρηση) δεν είναι κάτι που μου συμβαίνει συνήθως» υποστήριξε.

Για να εξακριβώσει αν είναι έγκυος ή όχι, κατά τα λεγόμενά της, το βρετανικό προξενείο στο οποίο απευθύνθηκε της συνέστησε να πάει «σε μια ιατρική κλινική» για να κάνει το ειδικό τεστ. Οσον αφορά τον λόγο που δεν το έκανε ακόμη έτσι ώστε και η ίδια να ξέρει αν κουβαλάει μέσα της το παιδί του βιαστή της, η 33χρονη απάντησε ότι υποφέρει «από πολύ άσχημες κρίσεις πανικού» και έχει ανάγκη από κάποιον να τη συνοδεύσει. «Ομως είμαι μόνη μου εδώ (στην Ελλάδα) και δεν έχω κανέναν να με βοηθήσει» είπε.

Παρόλο που η 33χρονη Βρετανίδα υποστηρίζει με βεβαιότητα ότι δεν ήταν ο πατέρας της εκείνος που τη βίασε, η βρετανική «Daily Mail» δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο διακρίνονται οι δυο τους σε «περίεργες στιγμές» σε μπαρ των Μαλίων.

Σημειώνεται πως από το βιντεοληπτικό υλικό που έχουν στα χέρια τους οι Αρχές προκύπτει ότι ο 70χρονος πατέρας της αποπειράθηκε να προβεί σε ασελγείς πράξεις και μέσα στο μπαρ όπου διασκέδαζαν, ενώ τη χτύπησε στο πρόσωπο.

Δείτε επίσης: Υλικό-ντοκουμέντο με την τουρίστρια που βιάστηκε σε μπαρ στα Μάλια – Φέρεται να ερωτοτροπεί με τον πατέρα της

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This