Ρούλα Πισπιρίγκου: Αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι αποπειράθηκε να σκοτώσει την Τζωρτζίνα

Δεν έριξε ευθύνες στους γιατρούς που την περιέθαλψαν

Must Read

Η Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία σήμερα το πρωί παρουσιάστηκε ενώπιον της 18ης Τακτικής Ανακρίτριας, προκειμένου να απολογηθεί για τη συμπληρωματική δίωξη που ασκήθηκε σε βάρος της για απόπειρα ανθρωποκτονίας της Τζωρτζίνας, φέρεται να αρνήθηκε, με κατηγορηματικό, μάλιστα, τρόπο ότι επιχείρησε να κάνει κακό στην κόρη της, αποδίδοντας το επεισόδιο σε αδιερεύνητα παθολογικά και καρδιολογικά αιτία.

Η 33χρονη, η οποία, κατόπιν, επέστρεψε στις φυλακές Κορυδαλλού, όπου παραμένει προφυλακισμένη για τη δολοφονία της 9χρονης, πέρασε το κατώφλι του ανακριτικού γραφείου λίγο πριν από τις 11 το πρωί, προκειμένου να δώσει τη δική της εκδοχή για τα γεγονότα που εκτυλίχθηκαν τον Απρίλιο του 2021, στο Καραμανδάνειο, όταν το παιδί της υπέστη την ανακοπή που οδήγησε στην εγκεφαλοπάθεια.

Κατά το επίμαχο χρονικό διάστημα 8-11 Απριλίου 2021 -σύμφωνα με τον δικηγόρο της Όθωνα Παπαδόπουλο- η προφυλακισμένη υποστήριξε ότι το παιδί εισήχθη με σοβαρά προβλήματα υγείας, τα οποία επιδεινώθηκαν. Ανέφερε, επίσης, ότι δεν προκύπτουν ευθύνες των γιατρών στο Καραμανδάνειο.

Σύμφωνα δε με τον συνήγορο της, κατά τη διάρκεια της απολογίας της έδωσε διευκρινίσεις και πολλές λεπτομέρειες για τη σειρά των γεγονότων, αλλά και το χρόνο ειδοποίησης των γιατρών. Όπως ανέφερε ο συνήγορος, «στις ερωτήσεις που της τέθηκαν, η κατηγορούμενη απάντησε με τρόπο αναλυτικό, σαφή και ξεκάθαρο, δίνοντας διευκρινίσεις για το χρόνο των συμβάντων». Κατά την υπεράσπιση, «δεν υπάρχουν ευθύνες των γιατρών στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο, υπήρξε ένα καρδιολογικό πρόβλημα αναγόμενο σε παθολογικά αιτία. Η πράξη δεν περιλαμβάνεται με σαφή τρόπο στο κατηγορητήριο».

Αξίζει να σημειωθεί ότι, με την συμπληρωματική απολογία της 33χρονης ολοκληρώθηκε η ανάκριση και η δικογραφία πλέον, επιστρέφει στον εισαγγελέα, ο οποίος θα προτείνει προς το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο.

  • Δείτε σχετικό ρεπορτάζ:




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This