«Τη σκότωσα γιατί με απατούσε» είπε με κυνισμό ο γυναικοκτόνος στη Ζάκυνθο

Τι είπε στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν

Must Read

Με κυνισμό απάντησε ο δράστης της νέας γυναικοκτονίας στη Ζάκυνθο, όταν οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν στην οικοδομή όπου είχε πάει για να εργαστεί σα να μην συνέβη τίποτα, λίγες ώρες αφότου είχε σκοτώσει την εν διαστάσει συζυγό του, μέσα στο σπίτι τους.

«Τη σκότωσα γιατί με απατούσε» φέρεται να είπε ο 49χρονος Αλβανός που αφού ξυλοκόπησε άγρια την 41χρονη γυναίκα, στη συνέχεια την μαχαίρωσε στο στήθος και στον λαιμό, με αποτέλεσμα να αφήσει την τελευταία της πνοή.

Ο δράστης που συνελήφθη στην περιοχή του Μαραθιά, στο Κερί, θα οδηγηθεί το πρωί της Τρίτης στον εισαγγελέα.

Υπενθυμίζεται ότι οι γείτονες, οι οποίοι άκουγαν τα ουρλιαχτά της άτυχης γυναίκας, κάλεσαν τις αρχές. Οι αστυνομικοί την εντόπισαν μέσα σε μια λίμνη αίματος. Η 41χρονη εφερε μώλωπες και εκδορές, καθώς και τραύματα στο λαιμό και τον θώρακα από το μαχαίρι.

Ο δράστης ήταν παλιός γνώριμος των αρχών, αφού η γυναίκα τον είχε καταγγείλει ξανά  ενδοοικογενειακή βία στις 18 Ιουνίου, όπου ο 49χρονος τελικά αφέθηκε ελεύθερος με εισαγγελική εντολή να μην την πλησιάζει στα 100 μέτρα.

Μετά από τον χθεσινό καβγά, η γυναίκα υπέβαλλε ξανά μήνυση, ωστόσο όταν εκείνος το έμαθε, μπήκε μαινόμενος στο σπίτι και αφού την χτύπησε, στη συνέχεια την έσφαξε με κουζινομάχαιρο.

Δείτε επίσης: Αυτός είναι ο 49χρονος που έσφαξε τη γυναίκα του στη Ζάκυνθο και μετά πήγε για δουλειά

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This