Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας στο Περιστέρι: Έτοιμος να παραδοθεί και να ομολογήσει ο νούμερο 1 ύποπτος, σύντροφος της 17χρονης

Επικοινώνησε με δικηγόρο η οικογένεια του φερόμενου δράστη του εγκλήματος

Must Read

Αντίστροφη μέτρηση προκειμένου να παραδοθεί στις Αρχές ο Πακιστανός για τη δολοφονία του ανήλικου κοριτσιού στο Περιστέρι. Εδώ και 4 ημέρες, η αστυνομία έχει κάνει «φύλλο και φτερό» κάθε πιθανό σημείο στο οποίο θα μπορούσε να κρύβεται ο 20χρονος. 

Φέρεται να θέλει να ομολογήσει

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο νεαρός πακιστανός σύντροφος της δολοφονημένης Νικολέττας είναι έτοιμος να παραδοθεί και να ομολογήσει το έγκλημά του. Μάλιστα, φέρεται να επικοινώνησε με δικηγόρο η οικογένειά του. Θέμα ωρών θεωρείται από την Αστυνομία, η  παράδοση του νούμερο 1 υπόπτου. Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι άνθρωποι που βρίσκονται κοντά στον 20χρονο ήρθαν σε επαφή με δικηγόρο χθες το βράδυ. Αυτό που αναμένεται είναι ο δικηγόρος να έρθει σε επαφή με τον νούμερο 1 ύποπτο, ώστε να συζητήσουν πώς θα κινηθούν. Ο εν λόγω δικηγόρος ανέφερε μάλιστα πως ο 20χρονος είναι φοβισμένος.

Οι αστυνομικές αρχές έχουν δώσει φωτογραφίες και στοιχεία του 20χρονου σε όλες τις πύλες εξόδου της χώρας, ερευνούν το γενετικό υλικό που βρέθηκε στα νύχια της 17χρονης, ενώ κάνουν φύλλο και φτερό ηλεκτρονικά αρχεία και μέσα κοινωνικής δικτύωσης του θύματος.

Πρωταγωνιστής σε αιματηρά επεισόδια

Την ίδια ώρα, νέα στοιχεία έρχονται στο φως για τη σχέση του ζευγαριού. Σύμφωνα με πληροφορίες, την περίοδο των Χριστουγέννων είχε σημειωθεί ένα αιματηρό επεισόδιο με πρωταγωνιστή τον καταζητούμενο, στο οποίο η 17χρονη τον είχε στηρίξει. Όπως έχει γίνει γνωστό, είχε σημειωθεί συμπλοκή έξω από γνωστό νυχτερινό κέντρο στο Μπουρνάζι, κατά την οποία είχε τραυματιστεί ο νεαρός άνδρας. Σε κλήση από τις Αρχές, η 17χρονη Νικολέτα είχε καταθέσει τότε υπέρ του συντρόφου της.

Διαβάστε ακόμα:

Δολοφονία στο Περιστέρι: Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του συντρόφου της 17χρονης – Στην Αθήνα κρύβεται ο 20χρονος

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This