Δολοφονία στο Περιστέρι: Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του συντρόφου της 17χρονης – Στην Αθήνα κρύβεται ο 20χρονος

Οι ανατριχιαστικές αποκαλύψεις για την Νικολέττα που είχαν «στοιχειώσει» τη ζωή της

Must Read

Άφαντος παραμένει για τέταρτη συνεχόμενη ημέρα ο Πακιστανός σύντροφος της δολοφονημένης Νικολέττας. Η υπόθεση που καθήλωσε το πανελλήνιο, καθημερινά συγκλονίζει με τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας, αλλά και με τα όσα πέρασε η άτυχη ανήλικη κοπέλα όσο ήταν εν ζωή.

«Φύλλο και φτερό» τα κάνει όλα η αστυνομία!

Σήμα σε λιμάνια, τελωνεία και αεροδρόμια έχουν εκπέμψει οι αστυνομικές αρχές ώστε να εντοπιστεί ο φερόμενος δράστης αλλά και ο νούμερο 1 ύποπτος για τη δολοφονία της Νικολέττας στο Περιστέρι. Μετά τη χθεσινή επιχείριση της ΕΛΑΣ σε σπίτι στο Αιγάλεω, η οποία δεν έφερε αποτέλεσμα, η αστυνομία έχει λάβει νέα μέτρα με σκοπό να βρει τον Πακιστανό σε λιγότερο από ένα 24ωρο. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο νεαρός κρύβεται στην Αθήνα από συμμορίες Ρομά με τους οποίους είχε σχέσεις και συναλλαγές, και είναι θέμα ωρών η σύλληψή του.

Οι αρχές έχουν δώσει φωτογραφίες και στοιχεία του υπόπτου του εγκλήματος σε όλες τις πύλες εξόδου της χώρας, παράλληλα ερευνούν το γενετικό υλικό που βρέθηκε στα νύχια της 17χρονης, ενώ κάνουν «φύλλο και φτερό» ηλεκτρονικά αρχεία και μέσα κοινωνικής δικτύωσης του θύματος.

Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις 

Χθες, γονείς, συγγενείς και φίλοι είπαν το τελευταίο αντίο στην 17χρονη, η οποία είχε μια σύντομη ζωή γεμάτη βάσανα και πόνο. Στα 11 της χρόνια είχε κακοποιηθεί από 3 άντρες στην Ημαθία, κάτι που ανάγκασε την οικογένεια να μετακομίσει στην Αθήνα. «Το παιδί μου ήταν και είναι ένας άγγελος. Ο δολοφόνος θα πληρώσει άσχημα, το υπόσχομαι… Όταν βρεθεί θα νιώσω μια μικρή δικαίωση για το παιδί μου», είπε η μητέρα της άτυχης κοπέλας. Ο πατέρας της Νικολέττας ήταν αυτός που αποκάλυψε τη μαρτυρική ζωή της κόρης του. Τη διετία 2016-2017, η 11χρονη τότε Νικολέτα και ο 8χρονος αδελφός της είχαν πέσει θύματα ασέλγειας από τρεις άνδρες, δύο Αλβανούς και έναν ηλικιωμένο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας εκ των δραστών διατηρούσε σχέση με τη μητέρα της Νικολέττας, ενώ οι δύο Αλβανοί καταδικάστηκαν για τη συγκεκριμένη υπόθεση. Σε αυτή εμπλέκεται και ένας 83χρονος, ο οποίος φέρεται να ικανοποιούσε τις αρρωστημένες ορέξεις του με τα ανήλικα παιδιά επί πληρωμή. Οι δύο Αλβανοί αρχικά συνελήφθησαν και προφυλακίστηκαν το 2018, αλλά αποφυλακίστηκαν έναν χρόνο αργότερα, καθώς το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Θεσσαλονίκης τους έκρινε αθώους λόγω αμφιβολιών.

Ο εισαγγελέας όμως άσκησε αναίρεση, που έγινε δεκτή από το Ε’ Ποινικό Τμήμα του Άρειου Πάγου. Στη συνέχεια, παραπέμφθηκαν να δικαστούν ξανά από το ίδιο δικαστήριο με διαφορετική σύνθεση δικαστών και ενόρκων. Τη δεύτερη φορά, κρίθηκαν ομόφωνα ένοχοι και καταδικάστηκαν σε ποινή κάθειρξης 53 ετών ο 26χρονος και 12 ετών ο 28χρονος -σήμερα- φίλος και συνεργός του. Ο 83χρονος απεβίωσε το 2018, προτού καθίσει κατηγορούμενος στο εδώλιο.

Διαβάστε ακόμα:

Έφοδος της ΕΛ.ΑΣ. σε σπίτι στο Αιγάλεω, για τον εντοπισμό του δολοφόνου της 17χρονης στο Περιστέρι

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This