Σοκαρισμένος ο Κωστέτσος που δέχτηκε άγρια επίθεση από αλλοδαπούς ληστές, μπροστά από τη Βουλή!

«Αστυνομία πουθενά! Καμία προστασία» καταγγέλλει ο γνωστός σχεδιαστής

Must Read

Στα σκαλιά της πλατείας Συντάγματος, μπροστά σε ένα από τα πιο καλά φυλασσόμενα σημεία της Αθήνας, μπροστά από τη Βουλή, ο γνωστός μόδιστρος Βασίλειος Κωστέτσος και ένας φίλος του έπεσαν θύματα άγριας επίθεσης από αλλοδαπούς που προσπάθησαν να τους ληστέψουν, το βράδυ της Πέμπτης. 

Πλέον η κατάσταση δείχνει να έχει ξεπεράσει κάθε όριο, με την εγκληματικότητα να έχει απογειωθεί στο κέντρο της Αθήνας. Στις αιχμηρές αναρτήσεις του, ο  Κωστέτσος

O φίλος του σχεδιαστή μόδας δέχτηκε μαχαιριά στο πρόσωπο και οι δυο τους μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Ο γνωστός μόδιστρος, μετά το εξιτήριο, σε νέες του δηλώσεις περιέγραψε:

«Ένα μπουκάλι μου ήρθε στο κεφάλι. Έχασα την ισορροπία μου και έπεσα με τα μούτρα κάτω στο πλατύσκαλο, πριν τα σκαλιά. Άκουγα ουρλιαχτά, πάνω φώναζαν την αστυνομία. Και βλέπω ξαφνικά τον φίλο μου, που είναι 90 κιλά να φεύγει από το 2ο σκαλί, να τον πετάνε και να προσγειώνεται δίπλα μου» δήλωσε ο Βασίλειος Κωστέτσος.




Σε νέα του ανάρτηση, ο ίδιος εξηγεί ότι βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, και ευχαριστεί τον Θεό που δεν τον σκότωσαν, στο πιο πολυσύχναστο σημείο της πρωτεύουσας: «Συγγνώμη που δεν απαντάω στα τηλέφωνα και τα μηνύματα αλλά είμαι σοκαρισμένος. Ευχαριστώ για ακόμη μια φορά όλους τους φίλους μου για το ενδιαφέρον αλλά και όλους τους φίλους από τα social. Δόξα τω Θεώ είχα Άγιο και δε με σκότωσαν. Επαναλαμβάνω, όχι σε κανένα σοκάκι αλλά στην πιο δημοφιλή, ιστορική και πολυσύχναστη πλατεία της Ελλάδας. Είμαι καλά στην υγεία μου. Σύντομα κοντά σας. Σας ευχαριστώ».

Νωρίτερα, ο ίδιος δημοσιεύοντας φωτογραφίες από το νοσοκομείο κατήγγειλε ότι η αστυνομία ήταν άφαντη: «Στην καρδιά της Αθήνας!! Πριν λίγο στα σκαλιά της πλατείας Συντάγματος όπως κατεβαίνουμε να πάμε προς Ερμού, έπεσε ένα μπουλούκι από αλλοδαπούς Αλγερινοί η Πακιστανοί με σκοπό να μας κλέψουν κλείνοντας μας τον δρόμο! Το αντιληφθήκαμε αμέσως της πρόθεση τους για κλοπή και ώσπου να αντιδράσουμε πετάγοντάς μας μπουκάλια, χτύπησαν τον φίλο μου με στιλέτο στο πρόσωπο τραυματίζοντας τον, εμένα με πέταξαν με την μούρη από τα σκαλιά και αστυνομία πουθενά!!!! Ύστερα θέλουμε και τουρισμό! Καμία προστασία, Αίσχος», περιέγραψε ο Βασίλειος Κωστέτσος.

Δείτε επίσης: Ξέσπασμα του Βασίλειου Κωστέτσου: «Αίσχος!» – Στο νοσοκομείο μετά από επίθεση που δέχθηκε στο κέντρο της Αθήνας

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This