Άρτα: Στον εισαγγελέα ο 29χρονος που σκότωσε τον πεθερό του – Πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Τετάρτη

«Δεν πυροβόλησα τη γυναίκα μου», δήλωσε ο δράστης - Του αποδόθηκαν οι κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από πρόθεση

Must Read

Το κατώφλι του εισαγγελέα Άρτας πέρασε νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου ο 29χρονος που πυροβόλησε και σκότωσε τον πεθερό του στο Αστροχώρι, όπου ζήτησε και πήρε προσθεσμία για να απολογηθεί την Τετάρτη (17/8).

Ο 29χρονος, που δηλώνει μετανιωμένος, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και του αποδόθηκαν οι κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, της απόπειρας ανθρωποκτονίας, της παράνομης οπλοφορίας και παράνομης οπλοχρησίας. «Ήταν η κάκια στιγμή, μακάρι να μην είχε γίνει ποτέ αυτό, δεν ξέρω τι έπαθα εκείνη την ώρα, θόλωσαν όλα», είχε δηλώσει λίγο νωρίτερα ο κατηγορούμενος.

Δείτε επίσης: Σε λίγα λεπτά θα οδηγηθεί στον ανακριτή και την εισαγγελέα Άρτας ο 29χρονος που σκότωσε τον πεθερό του

Κατά την έξοδο του από τον ανακριτή και τον εισαγγελέα ο 29χρονος δηλώνει ότι έχει μετανιώσει για ό,τι έχει συμβεί, ενώ ισχυρίστηκε ότι δεν ήταν ποτέ βίαιος ενάντια στη σύζυγό του, αλλά ούτε την πυροβόλησε.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του, ο δράστης υποστηρίζει ότι βρισκόταν εν βρασμό ψυχής και πως δεν είχε κακοποιητική συμπεριφορά προς τη σύζυγό του, με την οποία πήραν συναινετικό διαζύγιο πριν από λίγες μέρες. Τονίζει δε, πως ο 29χρονος είχε σκοπό να φοβερίσει και όχι να σκοτώσει το μοιραίο απόγευμα της περασμένης Πέμπτης.

Το χρονικό του εγκλήματος

«Το περιστατικό έγινε την ημέρα που θα έπαιρνε το παιδί του. Είχαν βγάλει διαζύγιο πριν 2-3 μέρες και ήταν έντονη η ατμόσφαιρα. Ο εντολέας μου πήγε στο πατρικό της πρώην συζύγου του διαπληκτίστηκε κυρίως με τον πεθερό του και φοβήθηκε ότι δεν θα τον άφηναν να δει το παιδί του», ανέφερε για το χρονικό της τραγωδίας ο συνήγορος του δράστη.

Μάλιστα επισημαίνει ότι «πάνω στα νεύρα του πήγε να πάρει την καραμπίνα από το αυτοκίνητο του που το είχε παρκάρει δίπλα, για να τους φοβερίσει, όχι για να σκοτώσει» ενώ ισχυρίζεται ότι δεν είχε βάλει στόχο να σκοτώσει την πρώην σύζυγό του και μητέρα του παιδιού του. Αναφέρει «είναι ένας νέος άνθρωπος, σκέφτεται το παιδί του και όσες ώρες ήταν στα βουνά καταζητούμενος ήθελε να παραδοθεί».

Ο 29χρονος συνελήφθη το πρωί του Σαββάτου, μετά από τηλεφώνημα που έκανε ο ίδιος στις Αρχές. Συγκεκριμένα, τηλεφώνησε ο ίδιος στην Αστυνομική Διεύθυνση Άρτας και είπε ότι βρίσκεται στο ορεινό χωριό Δαφνούλα Ευρυτανίας, υποδεικνύοντας το ακριβές σημείο.




Δείτε επίσης: Δικηγόρος 29χρονου στην Άρτα: «Ο εντολέας μου έδρασε εν βρασμώ ψυχικής ορμής, θόλωσε»

Δείτε επίσης: Πεθερά 29χρονου στην Άρτα: «Να τον λιανίσουν, να τον πετάξουν τον δολοφόνο, μου πήρε τον άνθρωπό μου»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This