Ο ύποπτος για τη δολοφονία 68χρονου σε χωριό της Ηλείας

Μάρτυρας έπεσε σε αντιφάσεις και προσπάθησε να παραπλανήσει τους αστυνομικούς

Must Read

Με κομμένη την ανάσα παρακολουθούν οι κάτοικοι σε χωριό της Ηλείας τις εξελίξεις γύρω από το άγριο έγκλημα που αποκαλύφθηκε χθες, με θύμα έναν 68χρονο, ο οποίος δολοφονήθηκε με χτυπήματα στο κεφάλι μέσα στο σπίτι όπου έμενε με τον αδελφό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας από τους μάρτυρες που εξετάστηκαν φέρεται ότι έπεσε σε αντιφάσεις και παραπλάνησε τους αστυνομικούς, γεγονός που τον καθιστά ύποπτο…
Τον άτυχο άνδρα εντόπισε ο αδελφός του λίγο μετά τις 10 τη νύχτα της Δευτέρας μέσα σε μια λίμνη αίματος στο σπίτι όπου έμεναν, πίσω από το οικογενειακό ελαιοτριβείο στην Εφύρα Ηλείας.

Αμέσως ειδοποίησε την Αστυνομία και από εκείνη την ώρα άρχισαν έρευνες για να διαπιστωθεί τι είχε συμβεί. Ο ιατροδικαστής Ανδρέας Γκότσης που έκανε τη νεκροψία διαπίστωσε ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια, αφού το θύμα φέρει ένα βαθύ τραύμα στο κεφάλι από πέντε βίαια χτυπήματα με αντικείμενο το οποίο δεν εντοπίστηκε στο σπίτι. Δεν βρέθηκαν ίχνη πάλης, προφανώς ο δολοφόνος αιφνιδίασε το θύμα του, που δεν πρόλαβε να αντιδράσει… Το βαθύ χτύπημα στο κεφάλι ήταν και το μοιραίο.




Οι αστυνομικοί έλαβαν καταθέσεις από τα δύο αδέλφια του θύματος, όπως επίσης και από συγγενικά και φιλικά πρόσωπα. Λίγο προτού καταθέσει στην Αστυνομία, ο ένας από τα αδέλφια δήλωσε: «Εγώ δεν ήξερα τίποτα. Ημουν σε μία εκδήλωση στην Αμαλιάδα και το έμαθα σήμερα (σ.σ.: χθες) το πρωί που ετοιμαζόμουν να πάω σε μία κηδεία. Το έμαθα τυχαία. Με πήρε ο πρώην δήμαρχος Αμαλιάδας. Εχω πάθει σοκ. Ο αδελφός μου ο Μπάμπης με είχε φιλοξενήσει και στη Σουηδία που είχα πάει για σπουδές. Ηταν ψυχούλα, δεν πειράζει μυρμήγκι. “Εφαγαν” όλοι από τον Μπάμπη… Εδώ ζούσε περίπου 20 χρόνια».




Αξίζει να σημειωθεί πως ο άτυχος 68χρονος, που έζησε χρόνια στη Σουηδία, είχε επιστρέψει στη γενέτειρά του και έμενε στο σπίτι πίσω από το ελαιοτριβείο του ενός αδελφού του. Οπως δήλωσε ένας εξάδελφός του, τα αδέλφια ήταν αγαπημένα και δεν είχαν προστριβές μεταξύ τους ή με άλλα πρόσωπα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This