Ανείπωτη τραγωδία στην Καβάλα: Κτηνοτρόφος σκότωσε σύζυγο και παιδί και κατόπιν αυτοκτόνησε!

Τούς έσυρε με τη βία σε ένα μαντρί, όπου και τούς πυροβόλησε εν ψυχρώ

Must Read

Με την κυνηγετική του καραμπίνα σκόρπισε το θάνατο ένας 56χρονος στο χωριό Λεκάνη Καβάλας, ο οποίος αφού πρώτα πυροβόλησε και σκότωσε την 29χρονη, γερμανικής καταγωγής σύζυγό του και το μόλις ενός έτους παιδί τους, στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε σήμερα το πρωί, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν πως ο 56χρονος, κτηνοτρόφος στο επάγγελμα, φέρεται να βρισκόταν σε διάσταση με την 29χρονη το τελευταίο δίμηνο και να είχαν μεταξύ τους διαφωνία σχετικά με την επιμέλεια του παιδιού τους.

Με βάση νεότερες πληροφορίες, η 29χρονη Ελληνογερμανίδα φέρεται να ετοιμαζόταν να επιστρέψει στη Γερμανία μαζί με το μωρό, με τον 56χρονο να φέρεται να την έχει απειλήσει πως δεν επρόκειτο να επιτρέψει να συμβεί κάτι τέτοιο. Για την επιμέλεια θα αποφάσιζε σε λίγες μέρες το δικαστήριο, αλλά ο κτηνοτρόφος είχε, ως φαίνεται, αποφασίσει να «βάψει» τα χέρια του με αίμα.

Σήμερα το πρωί επισκέφτηκε το σπίτι όπου έμεναν η εν διαστάσει σύζυγός του και το μωρό. Τους πήρε και τούς οδήγησε με τη βία σε μαντρί που βρίσκεται ένα χιλιόμετρο από το σπίτι, και αφού πρώτα δολοφόνησε εν ψυχρώ το ανυπεράσπιστο αγγελούδι του, το οποίο είχαν βαφτίσει πριν από περίπου ένα μήνα, στη συνέχεια έστρεψε τη μονόκαννη καραμπίνα του προς την άτυχη γυναίκα και πάτησε τη σκανδάλη. Αμέσως μετά έστρεψε το όπλο στον εαυτό του και έδωσε τέλος στη ζωή του.

Κάτοικοι της περιοχής, ακούγοντας τις φωνές και τους πυροβολισμούς, ειδοποίησαν την αστυνομία και πλέον το σπίτι και το μαντρί όπου εκτυλίχθηκε το φριχτό έγκλημα είναι αποκλεισμένα από ισχυρές δυνάμεις. Σε κατάσταση σοκ οι στενοί συγγενείς σπεύδουν στο σημείο και προσπαθούν να συνειδητοποιήσουν όλα τα στοιχεία που έρχονται σταδιακά στο φως.

Είχαν γνωριστεί πριν από τρία χρόνια

Το ζευγάρι είχε γνωριστεί πριν από τρία χρόνια. Τότε η αδικοχαμένη γυναίκα είχε έρθει στην Ελλάδα και ερωτεύτηκε τον άντρα που έμελλε να της στερήσει τη ζωή. Είχε μείνει στην Καβάλα, επειδή η μητέρα της είναι από την περιοχή. Οι δυο τους παντρεύτηκαν, απέκτησαν παιδί, αλλά στη συνέχεια ήρθε η ρήξη στη σχέση τους.

Οι πρώτες εντάσεις έδωσαν τη θέση τους σε άγριους καυγάδες, με το ζευγάρι να χωρίζει και τους τελευταίους μήνες να παραμένει σε διάσταση. Σημειώνεται ότι ο δράστης και αυτόχειρας είχε κάνει έναν ακόμη γάμο πριν από κάποια χρόνια, ο οποίος -επίσης- δεν είχε κρατήσει πολύ.

  • Δείτε το ρεπορτάζ:




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This