Αυτός είναι ο 56χρονος που σκότωσε το μωρό του και την 31χρονη Άννα – Συγκλονίζει η μητέρα της: «Της έλεγα μην πας»

Σοκάρει ο άνθρωπος που βρήκε τα πτώματα - «Το μωρό ήταν δίπλα στην μάνα του»

Must Read

Σοκ στο πανελλήνιο έχει προκαλέσει το διπλό έγκλημα στην Καβάλα, όπου ένας 56χρονος κτηνοτρόφος σκότωσε εν ψυχρώ το 10 μηνών παιδί του και την 31χρονη μητέρα του και πρώην σύντροφό του.

Το ζευγάρι που γνωρίστηκε όταν η νεαρή γυναίκα η οποία γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Γερμανία, πήγε να ζήσει στον τόπο καταγωγής της μητέρας της, στο χωριό Λεκάνη, προκειμένου να κάνει την διπλωματική της εργασία με αντικείμενο την φωτογραφία.

Εκεί γνώρισε τον 56χρονο, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες ήταν παντρεμένος και είχε παιδιά και εγγόνια. Οι δυο τους ήρθαν κοντά και έκαναν ένα παιδί, ωστόσο εκείνος άρχισε να συμπεριφέρεται αλλόκοτα, να προκαλεί φασαρίες και ίντριγκες, καθώς ζήλευε τη νεαρή και όμορφη Άννα.

Μια ημέρα πριν τους στερήσει τη ζωή επειδή τους θεωρούσε κτήμα τους, το δικαστήριο είχε αποφασίσει ότι την επιμέλεια του παιδιού θα είχε η μητέρα. Μην αντέχοντας τα σκηνικά έντασης και τις απειλές του πατέρα του παιδιού της, η 31χρονη του είχε ζητήσει να χωρίσουν. Μάλιστα, ήθελε να πάει για ένα χρονικό διάστημα στη Γερμανία, όπου μένουν οι γονείς της, με τον 56χρονο να εξοργίζεται και να την απειλεί ότι αν φύγει, θα σκοτώσει το παιδί και την ίδια. Μια απειλή που ο ίδιος έκανε πράξη.

Πήγε στο σπίτι της 31χρονης, την έσυρε μαζί με το μωρό σε ένα μαντρί, ένα χιλιόμετρο μακριά και εκεί πυροβόλησε πρώτα το μωρό, μπροστά στα μάτια της και στη συνέχεια σκότωσε την ίδια, με μονόκκανη καραμπίνα. Έπειτα, έστρεψε το όπλο στον εαυτό του και έδωσε τέλος στη ζωή του.

Η μητέρα της 31χρονης, η οποία είχε έρθει στην Ελλάδα με αφορμή το δικαστήριο για την επιμέλεια του μωρού, λίγο προτού φτάσει στο σπίτι της Γερμανία, έμαθε ότι ο 56χρονος σκότωσε την κόρη της και το εγγόνι της.

«Δεν το πιστεύω ακόμα. Είχε εμπιστοσύνη σε όλο τον κόσμο, άκουγε τα καλά λόγια, πίστευε. Ήταν πολύ καλό κορίτσι, το καλύτερο που υπάρχει. Μόνο που δεν με άκουγε. Της έλεγα μην πας εκεί. Της έλεγα πώς έμπλεξες με αυτόν; Στο τέλος μου έλεγε μαμά αυτός δεν με αγάπησε, η σχέση είναι τοξικη. Τέσσερα χρόνια ήταν μαζί του. Την ρωτούσε Άννα είσαι ευτυχισμένη; και εκείνη φοβόταν να πει την αλήθεια» είπε σε δηλώσεις της η μητέρα, στην εκπομπή Tlive.




Την ίδια ώρα, σοκ προκαλεί η περιγραφή του ξαδέρφου του 56χρονου, τον οποίο ο κτηνοτρόφος πήρε τηλέφωνο πριν σκοτώσει το παιδί και την πρώην σύντροφό του:

«Με πήρε τηλέφωνο στις 9:30. Πριν με πάρει, είχα ακούσει δυο πυροβολισμούς. Με πήρε και μου είπε 2 με 3 φορές “έλα στο μαντρί” και μου το έκλεισε. Όταν ερχόμουν στο μαντρί, άκουσα και τρίτο πυροβολισμό. Όταν έφτασα εδώ, ήταν και οι τρεις νεκροί. Το κεφάλι του ξαδέρφου μου ήταν διαλυμένο, δεν πλησίασα περισσότερο. Το μωρό ήταν δίπλα στην μάνα του», αναφέρει σοκαρισμένος στο newsit.

O ιδιοκτήτης του σπιτιού που είχε νοικιάσει η 31χρονη ανέφερε ότι ο δράστης «πήγε από το σπίτι της κατά τις 8 το πρωί και πήρε το παιδί και την κοπέλα. Το θύμα πριν φύγει είπε σε μία γειτόνισσα “αν δεν έρθω σε μία ώρα, ψάξε με”. Η γειτόνισσα ανησύχησε, την πήρε τηλέφωνο μετά από μισή ώρα και δεν απαντούσε, μάλλον είχε γίνει το κακό». 







Δείτε επίσης: Καβάλα: Σκότωσε το μωράκι και τη μητέρα επειδή εκείνη θα επέστρεφε στη Γερμανία – «Έλα να δεις τι θα κάνω»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο θυμόσοφος Ερντογάν και χρήσιμοι αφελείς του Μαξίμου

«Δεν πρέπει να λες ποτέ κάτι που δεν μπορείς να γράψεις»

More Articles Like This