Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση για το έγκλημα στην Καβάλα – Αυτοκτονία με διπλή προσπάθεια

Must Read

«Μουδιασμένη» παραμένει η χώρα από το διπλό φονικό στο χωριό Λεκάνη στην Καβάλα με θύματα μία 31χρονη μητέρα και το δέκα μηνών βρέφος της και δράστη και αυτόχειρα τον 56χρονο πατέρα του βρέφους. Στη δημοσιότητα δόθηκαν νωρίτερα σήμερα τα στοιχεία από την ιατροδικαστική έκθεση.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Νικόλαο Κιφνίδη που εξέτασε τις σορούς τόσο της Άννας Κρουζ και του βρέφους, όσο και του δράστη, ο 56χρονος δεν κατάφερε να αυτοκτονήσει με την πρώτη σφαίρα αλλά με τη δεύτερη προσπάθεια.

Μάλιστα, επειδή είχε δυό τραύματα η σορός του 56χρονου για να διαπιστωθεί ότι πρόκειται όντως για αυτοκτονία, κλήθηκε και το εγκληματολογικό. Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο ιατροδικαστής, είναι απο τις σπάνιες φορές που αυτόχειρας πυροβολεί δύο φορές. Πρώτα έστρεψε το όπλο στο στήθος του, στην καρδιά για να τελειώσει τη ζωή του, αλλά την τελυταία στιγμή φαίνεται πως η κάννη γλίστρησε λοξά απο τα δεξιά προς τα αριστερά και τα σκάγια πέρασαν κάτω απο το δέρμα και βγήκαν απο την αριστερή χώρα.

Στη συνέχεια αφού δεν κατάφερε να βάλει τέλος στη ζωή του την πρώτη φορά, έβαλε την κάννη στο στόμα, τράβηξε τη σκανδάλη και αυτοκτόνησε. Πριν δολοφονήσει τη σύντροφο του, σκότωσε το ίδιο τους το παιδί. Το βρέφος, σύμφωνα με το πόρισμα του ιατροδιακστή, πυροβολήθηκε πίσω αριστερά στην πλάτη κάτω απο την ωμοπλατιαία χώρα και τα σκάγια βγήκαν δεξιά στην περιοχή του ήπατος και κατέστρεψαν τον δεξί πνεύμονα. Συνολικά μάλιστα, βγήκαν δέκα σκάγια απο το σώμα του βρέφους που πέθανε ακαριαία.

Λίγα δευτερόλεπτα μετά σκότωσε την 31χρονη γυναίκα, όσα ακριβώς χρειάστηκαν για να ξαναγεμίσει το όπλο ο δράστης. Στη σορό της γυναίκας βρέθηκαν έξι δράμια. Φαίνεται πως την πυροβόλησε στην πλάτη απο δεξιά προς τα αριστερά μία φορά, τα δράμια βρήκαν στην καρδιά και στους πνεύμονες και πέθανε ακαριαία.

Οι σοροί της γυναίκας και του βρέφους θα μεταφερθούν στη Γερμανία, όπου συγγενείς και φίλοι θα πουν εκεί το τελευταίο αντίο, ενώ η κηδεία του 56χρονου κτηνοτρόφου θα πραγματοποιηθεί στη Λεκάνη Καβάλας σήμερα στις 16:00. Σημειώνεται ότι ο δράστης και αυτόχειρας είχε αφήσει σημείωμα πριν το έγκλημα. Σε αυτό όπως ανέφερε ιδιοκτήτης καφενείου της περιοχής και φίλος του ζευγαριού έγραφε: «εδώ αρχίζει η αγάπη μας κι εδώ τελειώνει».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Καταγγελία για εργασιακό bullying: «Την απείλησαν και την ανάγκασαν να παραιτηθεί επειδή έβγαινε στη σύνταξη»

Μία σοβαρότατη καταγγελία που αφορά σε εργασιακό εκφοβισμό, έρχεται στο «φως», με πρωταγωνίστρια μία 60χρονη, που απασχολείτο σε ιδιωτική...

More Articles Like This