Φρίκη στην Κορινθία: Απήγαγε, έδειρε, βίασε και έβαλε φωτιά στα μαλλιά της πρώην συζύγου του!

Συνελήφθη ο 33χρονος υπάνθρωπος

Must Read

Μια απίστευτη ιστορία έγινε γνωστή μετά την αποκάλυψη μιας 33χρονης, η οποία σχεδόν γυμνή και τελώντας υπό σοκ, κατάφερε να πάει στο Αστυνομικό Τμήμα Κορίνθου και να καταγγείλει τον 33χρονο, αλβανικής καταγωγής, εν διαστάσει σύζυγό της.

Σύμφωνα με το korinthostv.gr η τρομοκρατημένη γυναίκα ελληνικής καταγωγής, περιέγραψε στους αστυνομικούς πως ο 33χρονος της είχε στήσει καρτέρι έξω από το σπίτι της στην Αλμυρή Κορινθίας την περασμένη Τετάρτη και μόλις εκείνη βγήκε από την πόρτα, την άρπαξε και την έβαλε με τη βία μέσα στο αυτοκίνητό του.

Κλείδωσε τις πόρτες, άρχισε να την γρονθοκοπά στο κεφάλι και στο σώμα και άρχισε να οδηγά με κατεύθυνση τον Ισθμό. Σε έναν ερημικό δρόμο εκεί κοντά, την ανάγκασε να βγάλει τα ρούχα της, απειλώντας τη ζωή της παράλληλα, ενώ έβγαλε τον αναπτήρα του και έβαλε φωτιά στα μαλλιά της!

Αφού γλίτωσε και δεν κάηκε ζωντανή, η 28χρονη ούσα γυμνή, είδε τον πρώην σύζυγό της να την οδηγεί στην Κόρινθο και στο σπίτι των γονιών του, όπου αφού την βίασε, στη συνέχεια την πέταξε έξω με τις κλωτσιές!

Σε αυτή την κατάσταση η γυναίκα κατάφερε να φτάσει ως το Τμήμα για την καταγγελία, με τους αστυνομικούς να ψάχνουν και λίγο αργότερα να συλλαμβάνουν τον 33χρονο, ο οποίος θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία με κατηγορίες για ενδοοικογενειακή βία, σωματική βλάβη αδύναμων ατόμων, παράνομη κατακράτηση και βία.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Βλαντιμίρ Πούτιν: Απόλυτος κυρίαρχος με ποσοστά… δικτάτορα!

Η Δύση τις ονόμασε εκλογές-παρωδία, όπου ένας «αδύναμος, ανασφαλής Πούτιν» επιθυμεί τα τεράστια ποσοστά αποδοχής, αλλά κυνικά φροντίζει να...

More Articles Like This