Αισχρή δήλωση γείτονα για το κοριτσάκι στον Κολωνό: Δεν ήταν βιασμός, «καθότανε»!

Το παιδί συνεχίζει να βιάζεται σε ζωντανή μετάδοση

Must Read

Ζήσαμε δυστυχώς να το δούμε κι αυτό. Την απόλυτη κατάντια της ελληνικής τηλεόρασης, την ενοχοποίηση του θύματος, ακόμα κι αν πρόκειται για ένα μικρό παιδί.

Έπειτα από την δημόσια προβολή των δηλώσεων Κούγια σύμφωνα με τις οποίες η 19χρονη κοπέλα που καταγγέλει ότι βιάστηκε από τους αστυνομικούς στο ΑΤ Ομονοίας «τα ήθελε», σήμερα η ελληνική δημοσιογραφια κατρακύλησε ακόμα πιο χαμηλά, συμπαρασύροντας μαζί της την κοινωνία.

Γείτονας της οικογένειας του παιδιού από τον Κολωνό, Ισχυρίστηκε πως το παιδί δεν βιάστηκε από τα κτήνη, διότι «κάθησε»! Άρα δεν ήταν βιασμός…

Είπε επίσης ότι το κοριτσάκι που άρχισαν να το βιάζουν από την ηλικία των 11 ετών, έδειχνε σαν 18! Ενώ όλες οι υπόλοιπες μαρτυρίες κάνουν λόγο για ένα παιδάκι το οποίο έδειχνε ακριβώς όπως ήταν. Ένα κοριτσάκι του δημοτικού!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This