Καυστικό υγρό, απειλές, ξυλοδαρμοί, ροζ φωτογραφίες εμμονές και διαστροφή – Τι συνέβαινε με την 38χρονη και τον 36χρονο;

«Μέσο προστασίας το οξύ», ισχυρίστηκε η δράστις - «Η γυναίκα αυτή είναι εμμονική, είναι διεστραμμένη σαν άνθρωπος», λέει ο αδελφός του θύματος

Must Read

Τεράστιο φαίνεται να είναι το κουβάρι που έχει ξεκινήσει να ξετυλίγεται στην υπόθεση της επίθεσης με καυστικό υγρό που έκανε η Μαρία Σ., κατά του εν διαστάσει συζύγου της Γιώργου Μ. σε ξενοδοχείο στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Η 38χρονη, ο οποία κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση, σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, ακόμα αναζητείται καθώς δεν έχει παραδοθεί στις Αρχές όπως είχε πει, αλλά παρόλα αυτά κάνει συνεχώς δηλώσεις στα κανάλια, προσπαθώντας να δικαιολογήσει την πράξη της και να περιγράψει την κατάσταση την οποία βίωνε στο πλευρό του 36χρονου.

«Με απειλούσαν, με ξυλοφόρτωναν. Ήταν ένα δράμα»

Μιλώντας στην ΕΡΤ, η 38χρονη κατήγγειλε βία από την πλευρά της οικογένειας του 36χρονου και τόνισε ότι το οξύ που αγόρασε (σ.σ. τύπου άκουα φόρτε) από το διαδίκτυο, το είχε για προστασία, επειδή φοβόταν για τη ζωή της.

«Απειλούμουν από την οικογένειά του, γιατί δεν με ενέκριναν εξαιτίας των γάμων που έχω τελέσει και των παιδιών. Με απειλούσαν, με ξυλοφόρτωναν. Ήταν ένα δράμα. Το άντεχα για το χατίρι του άντρα μου, επειδή τον αγαπούσα. Έχω μετανιώσει. Όμως οδηγήθηκα στην πράξη αυτή μετά από όλη αυτή την πίεση που έχω υποστεί, τις απειλές, τον εκφοβισμό… Το οξύ το προμηθεύτηκα με νόμιμο τρόπο από ένα σάιτ στο ίντερνετ. Το είχα μαζί μου ως μέσο προστασίας», είπε χαρακτηριστικά.




«Ήταν τόσο ειρωνικός, πραγματικά θόλωσα»

Δηλώσεις έκανε και στο Star η 38χρονη, επαναλαμβάνοντας ότι φοβάται για τη ζωή της και περιέγραψε την ψυχική της κατάσταση που την οδήγησε στην επίθεση με το καυστικό υγρό, το οποίο διευκρίνισε ότι ήταν οξύ:

«Οι άνθρωποι είναι επιθετικοί, είναι άγριοι. Πραγματικά, δεν πήγα εκεί με πρόθεση να τον βλάψω. Αρχίζει πάλι τα ίδια, “εδώ μέσα θα βρισκόμαστε”, “εγώ θα είμαι για σένα”. Ρε συ του λέω, θα με αφήσεις ήσυχη; Έχουμε χωρίσει και μου λέει και το τρελό, το τελευταίο, το καλύτερο: “Εγώ θα φτιάξω τη ζωή μου να πάρω μία να κάνω παιδιά, όποια να’ναι. Έτσι και αλλιώς εγώ εσένα αγαπάω. Αυτό είναι αλήθεια, αλλά εσύ θα είσαι μόνη σου, αλλιώς θα σε σκοτώσω”. Ήταν τόσο ειρωνικός, πραγματικά θόλωσα. Δεν ήταν βιτριόλι. Ήταν ένα οξύ υγρό τύπου ακουαφόρτε που προμηθεύτηκα από το ίντερνετ νόμιμα. Μου το έφερε στο σπίτι μεταφορική εταιρία. Το είχα μαζί μου ως μέσο προστασίας. Επειδή εγώ δεν μπορώ να οπλοφορώ, εκείνοι οπλοφορούν».

Ο πατέρας της 38χρονης μίλησε επίσης στο Star και απηύθυνε έκκληση στην κόρη του να παραδοθεί: «Θέλω να της πω να παραδοθεί, γιατί τα κάνει χειρότερα. Δεν κερδίζει κάτι».

«Έστελνε ροζ φωτογραφίες στον αδελφό του θύματος» – «Είναι εμμονική, είναι διεστραμμένος σαν άνθρωπος»

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Star  από το οικογενειακό περιβάλλον του Γιώργου Μ., αυτό που υποστηρίζουν είναι ότι η Μαρία Σ. έστελνε ροζ φωτογραφίες σε ένα από τα αδέλφια του συζύγου της.

Όπως ισχυρίζονται μάλιστα, τον είχε καλέσει να βρεθούν και σε ξενοδοχείο του Ηρακλείου και αυτό, όπως λέει το περιβάλλον του 36χρονου, ίσως να μην ήταν τυχαίο, καθώς φέρεται να θεωρούσε τον συγκεκριμένο αδελφό υπεύθυνο για τον χωρισμό της, ενώ φθάνουν στο σημείο να θεωρούν πως ήθελε να επιτεθεί και σε εκείνον!




Ο Κώστας Μ. επιβεβαίωσε ότι αυτόν θεωρούσε υπαίτιο για τον χωρισμό της η 38χρονη: «Με εμένα τα έχει, γιατί θεωρεί ότι τον χωρισμό της με τον αδερφό μου τον έχω ολοκληρώσει εγώ».

Μιλώντας στο Star, ο αδελφός του θύματος είπε ότι η δράστις είναι εμμονική, έχει παθολογική ζήλια και τη χαρακτήρισε «διεστραμμένη», σχολιάζοντας πως έχει προκαλέσει προβλήματα στο παρελθόν με πολλές οικογένειες:

«Η γυναίκα αυτή είναι εμμονική, είναι διεστραμμένος σαν άνθρωπος, έχει δημιουργήσει στο παρελθόν με πολλές οικογένειες προβλήματα και το κουλούρι γύρισε τώρα σε εμάς. Του αδερφού μου του είχε παθολογική ζήλεια. Όλο τον καιρό που τον γνώριζε και έλεγε ότι ταλαιπωριόταν, να μας αποδείξει που ταλαιπωριόταν. Ο αδερφός μου ήταν φυλακή, τον γνώρισε έγκλειστο και η σχέση ήταν από το κινητό. Να τον ψάχνει, να τον ζυγώνει κάθε βράδυ, να μπαίνε στα facebook να δει που είναι ο αδερφός μου, με τι παρέες είναι ο αδερφός μου, να κάνει εισβολές σε μαγαζιά στο Ηράκλειο να δει που είναι, με ποια είναι».

Όσο για το μοιραίο βράδυ; Ο Κώστας Μ. είπε: «Είχε κλείσει ένα δωμάτιο αυτή και πήγε ο αδερφός μου. Δεν ξέρω άλλη του είχε κλείσει το ραντεβού; Με την ίδια μίλησε; Γιατί τον έπαιρνε αυτή κάθε βράδυ τηλέφωνο εμμονικά. Τον κατάφερε στο τηλέφωνο αυτή και πήγε στο ξενοδοχείο».

Η δράστις και ο αδελφός του θύματος

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This