Προθεσμία τριών εβδομάδων πήρε η Ρούλα Πισπιρίγκου για να απολογηθεί για τους θανάτους Μαλένας και Ίριδας

Επιμένει ότι είναι αθώα

Must Read

Με σκυμμένο κεφάλι και υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας έφτασε νωρίτερα στην 35η τακτική ανακρίτρια Αθηνών η Ρούλα Πισπιρίγκου, καθώς έφτασε η ώρα να απολογηθεί για τους θανάτους των δύο μικρότερων παιδιών της, της Μαλένας και της Ίριδας.

Σε βάρος της 34χρονης έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση κατά συρροή.




Η ήδη προφυλακισμένη για την υπόθεση  δολοφονίας της μεγάλης της κόρης, Τζωρτζίνας, ζήτησε και πήρε προθεσμία για τις 16 Νοεμβρίου, επιμένοντας πως είναι αθώα…

Η 34χρονη θα προετοιμάσει την απολογία της προκειμένου να επιχειρήσει να αντικρούσει τα στοιχεία που οδήγησαν στην άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος της τον Αύγουστο, για τον θάνατο της Μαλένας στις 13 Απριλίου 2019 και τον θάνατο της Ίριδας στις 21 Μαρτίου 2021.

Πισπιρίγκου

Πάντως, ο συνήγορός της δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να μην απολογηθεί ούτε στις 16 Νοεμβρίου, αλλά να ζητηθεί και νέα προθεσμία.

Θυμίζουμε ότι σε πρόσφατες δηλώσεις του, τις οποίες επανέλαβε και σήμερα, ο Αλέξης Κούγιας υποστήριξε μεταξύ άλλων, ότι η εντολέας του όταν συνελήφθη ξυλοκοπήθηκε από τους αστυνομικούς στη ΓΑΔΑ προκειμένου να ομολογήσει, κάτι που τελικά δεν έπραξε.




Το επόμενο διάστημα αναμένεται και ο προσδιορισμός της δίκης της Ρούλας Πισπιρίγκου για την υπόθεση θανάτου της Τζωρτζίνας τον Ιανουάριο του 2022 με τη χορήγηση της φαρμακευτικής ουσίας κεταμίνη στο νοσοκομείο Παίδων καθώς και την απόπειρα δολοφονίας τον Απρίλιο του 2021 στο νοσοκομείο «Καραμανδάνειο» της Πάτρας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This