Ο παιδοβιαστής συνεχίζει να προκαλεί: Τού αλλάζουν κελί λόγω κακής συμπεριφοράς!

Ο 53χρονος πήγε στις φυλακές με 3.000 ευρώ στην τσέπη!

Must Read

Δεν έχουν περάσει καν δύο εβδομάδες από τη σύλληψη του παιδιοβιαστή, Ηλία Μίχου, ο οποίος κατηγορείται ότι κακοποιούσε σεξουαλικά και εξέδιδε το 12χρονο κορίτσι στον Κολωνό, και ήδη προκαλεί προβλήματα ακόμα και εντός των φυλακών!

Το θράσος του συγκεκριμένου ατόμου δεν έχει πάτο. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η συμπεριφορά του είναι προκλητική, και δεν αρμόζει στην ήδη βεβαρημένη του θέση. Ο ηθικός αυτουργός και βασικός πρωταγωνιστής της φρικιαστικής υπόθεσης στον Κολωνό μεταφέρθηκε στις φυλακές Γρεβενών, από την πρώτη στιγμή άρχισε να προκαλεί και να έχει συμπεριφορά… «αφεντικού» κάτι που ενόχλησε τα δυο άτομα που βρίσκοταν στο ίδιο κελί μαζί του! Οι ίδιες πληροφορίες, επίσης, αναφέρουν ότι ο 53χρονος είχε μαζί του όταν μεταφέρθηκε στις φυλακές το ποσό των 3.000 ευρώ! Όταν αυτό το έμαθαν οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι, του πήραν τα χρήματα και του έδωσαν τις ειδικές μάρκες για να κάνει τις συναλλαγές του στη φυλακή ενώ αποφασίστηκε να τον μεταφέρουν σε άλλο κελί για να αποφευχθούν οι εντάσεις.

Μαζί με την Ρούλα Πισπιρίγκου η μητέρα της 12χρονης

Η προφυλακισμένη μητέρα του 12χρονου κοριτσιού από τον Κολωνό θα προαυλίζεται μαζί με την κατηγορούμενη για τους θανάτους των τριών παιδιών της, Ρούλα Πισπιρίγκου, αποφάσισε η διοίκηση των φυλακών Κορυδαλλού. Η 37χρονη μητέρα από τον Κολωνό έβγαινε στο προαύλιο μόνη της, όπως και η Ρούλα Πισπιρίγκου αλλά τελικά αποφασίστηκε πως δεν υπάρχει κίνδυνος να βγαίνουν μαζί στην αυλή. Η 37χρονη έχει καταθέσει αίτημα για αποφυλάκιση.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This