Ο πατέρας είναι ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία του 41χρονου – Νοσηλεύεται φρουρούμενος

Βρέθηκε ένα σκεπάρνι στο μπαλκόνι του σπιτιού

Must Read

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ο πατέρας του 41χρονου που βρέθηκε δολοφονημένος στη Μενεμένη Θεσσαλονίκης, χθες το απόγευμα.

Βασικός ύποπτος για την δολοφονία του 41χρονου άνδρα με καταγωγή από την Αρμενία είναι ο ίδιος ο πατέρας του, ο οποίος σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αρχών, σκότωσε το παιδί του μέσα στο διαμέρισμα που ζούσαν στην οδό Ομήρου.

Ο πατέρας, ο οποίος νοσηλεύεται φρουρούμενος από αστυνομικός, σύμφωνα με πηγές του νοσοκομείου έχει απώλεια συνείδησης και δεν έχει επανέλθει από τη στιγμή που εντοπίστηκε νεκρός δίπλα στον νεκρό γιο του.

Την ίδια ώρα, πληροφορίες αναφέρουν ότι στο μπαλκόνι του διαμερίσματος εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς ένα σκεπάρνι, το οποίο εξετάζεται αν είναι το όργανο με το οποίο σκότωσαν τον 41χρονο.




Υπενθυμίζεται ότι τον 41χρονο βρήκε νεκρό η μητέρα του και ακριβώς δίπλα του βρισκόταν σε ημιλιπόθυμη κατάσταση ο σύζυγός της.

Ο πρώτος έφερε πολλαπλά θλαστικά τραύματα στο κεφάλι, ενώ ο δεύτερος δεν είχε απολύτως επαφή με το περιβάλλον.

Τη διερεύνηση της υπόθεση ανέλαβαν αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Οι καυγάδες και ο… σατανάς

Σύμφωνα με τους γείτονες, οι δυο τους είχαν πολύ συχνούς καυγάδες και η αστυνομία πολλές φορές είχε έρθει γι’ αυτό το λόγο. Όπως λένε, ο 41χρονος ήταν χρήστης ναρκωτικών και ζητούσε συνεχώς χρήματα.

«Ο γιος φέρεται να είχε προβλήματα, ο πατέρας φαινόταν καλός άνθρωπος … Είχαν συχνούς διαπληκτισμούς μεταξύ τους καθώς ο γιος φέρεται να είχε πρόβλημα με τα ναρκωτικά. Είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές … Πατέρας και γιος καυγάδιζαν συχνά αλλά κανείς δεν μπορούσε να διανοηθεί ότι θα φτάναμε σε αυτό το σημείο. Καυγάδιζαν είτε γιατί ο γιος ζητούσε λεφτά, είτε ναρκωτικά», είπαν στο GrTimes κάποιοι από τους γείτονες.

«Άκουσα τη μητέρα να ουρλιάζει, όταν αντίκρισε το παιδί της μέσα σε μια λίμνη αίματος και τον σύζυγό της σε άθλια κατάσταση», ανέφερε άλλη γειτόνισσα, η οποία είπε επίσης πως παλαιότερα, ο 41χρονος είχε κινηθεί επιθετικά στην πόρτα του διαμερίσματός της και όταν τον ρώτησε γιατί το έκανε, εκείνος απάντησε: «Δεν το έκανα εγώ, αλλά ο σατανάς».

Μία φίλη της μητέρας του νεκρού, η οποία ήταν και αυτή που αντίκρισε πρώτη το αποτρόπαιο θέαμα με το γιο της και τον άνδρα της και άρχισε να ουρλιάζει, σχολίασε:

«Λυπάμαι την φιλενάδα μου, τη γειτόνισσά μου. Συνέχεια έκανε φασαρίες ο γιος της και ο άντρας της αντιμετώπιζε θέματα με την υγεία του. Έμεναν χρόνια στην γειτονιά, ο γιος τους ζητούσε συνέχεια χρήματα για ναρκωτικά. Η φίλη μου επέστρεψε εχθές από τη δουλειά και βρήκε αναίσθητο τον άντρα της και δίπλα νεκρό μέσα στα αίματα τον γιο της. Άρχισε να φωνάζει, ότι κι αν έκανε παιδί της ήταν».

Ένας από τους λόγους του καυγά ανάμεσα στους δύο άνδρες ήταν και μια βέσπα, η οποία ήταν ιδιοκτησίας του πατέρα και ο 41χρονος την τράκαρε.

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This