Η 12χρονη αναγνώρισε τον οίκο ανοχής στον Κολωνό που την πήγαινε ο Μίχος

Την πήγαινε και σε μοτέλ ημιδιαμονής

Must Read

Τον οίκο ανοχής στον Κολωνό, όπου την πήγαινε ο Ηλίας Μίχος για να την βιάσουν οι «πελάτες» του, αναγνώρισε το 12χρονο κορίτσι.

Το παιδί, στην τέταρτη κατάθεση που έδωσε κλήθηκε να πει αν γνωρίζει κάποιο από τα κτίρια που της έδειξαν σε φωτογραφίες οι αστυνομικοί. Σύμφωνα με το Live News, η 12χρονη αναγνώρισε έναν οίκο ανοχής, ο οποίος βρίσκεται στην Ιερά Οδό, εκεί όπου την οδηγούσε ο βιαστής και μαστροπός της, ο οποίος κανόνιζε ραντεβού με πελάτες μέσω εφαρμογής αλλά και από «στόμα σε στόμα».

Την πήγαινε και σε μοτέλ ημιδιαμονής

Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η ανήλικη αναγνώρισε και άλλο ένα κτίριο. Πρόκειται για χώρο διαμονής τύπου μοτέλ, όπου σύμφωνα με την κατάθεσή της, ο Μίχος διατηρούσε το κλειδί για το δωμάτιο. Όπως κατέθεσε το κορίτσι, εκεί ο Μίχος την ανάγκαζε να δέχεται έναν άνδρα κάθε φορά.




Προφυλακίστηκαν ο 39χρονος και ο 35χρονος

Τον δρόμο για την φυλακή πήραν μετά τις απολογίες τους στην ανακρίτρια, ο 39χρονος και ο 35χρονος σε βάρος των οποίων είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης, μετά την τρίτη  συμπληρωματική κατάθεση της 12χρονης.

Οι δύο άνδρες που κατηγορούνται για το κακούργημα της γενετήσιας πράξης με ανήλικο έναντι αμοιβής είχαν λάβει προθεσμία, πέρασαν σήμερα το κατώφλι της 33ης τακτικής ανακρίτριας και απολογήθηκαν για την υπόθεση.

Σύμφωνα με πηγές, ο 39χρονος ο οποίος εργάζεται ως συνοδός ασφαλείας και είχε προσέλθει αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ λίγες ημέρες προτού συλληφθεί, υποστήριξε ότι δεν έχει συνευρεθεί ερωτικά με την ανήλικη, παρά μόνο συνομίλησε μαζί της στην εφαρμογή Blindchat, ωστόσο το παιδί τον αναγνώρισε ως βιαστή.

Επιπλέον, ο 35χρονος επιχειρηματίας, ο οποίος προφυλακίστηκε μαζί με τον 39χρονο, φέρεται να συνάντησε τρεις φορές το κοριτσάκι και να το βίασε έναντι αμοιβής.

(Φωτογραφία: Αρχείου)

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This